Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 oct 2009 - Anul XIV, nr. 254 (4240)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

PNL: „Actuala putere nu a făcut referendum atunci când a îndatorat statul”

Joi, 29 Octombrie 2009 (14:51:23)

Vicepreşedintele PNL şi fost ministru al muncii, Mariana Câmpeanu, a acuzat Guvernul condus de Emil Boc şi pe preşedintele Traian Băsescu că se fac vinovaţi de îndatorarea „pe vecie” a statului român şi a populaţie. Câmpeanu a precizat că în momentul de faţă datoria externă a României se ridică la peste 75 de miliarde de euro, dinte care 56 de miliarde de euro este numai datoria guvernamentală. „Nimeni nu spune că deja am plătit 2 miliarde de euro numai dobânzi şi începând din 2010 va trebui ca noi toţi să dăm cel puţin 2.500 de euro pentru această datorie. Şi vreau să subliniez că pentru această datorie enormă nimeni nu a făcut vreun referendum. Acest popor român, care este chemat tot timpul la vot, nu a fost întrebat dacă este de acord să se îndatoreze în acest hal. Putea să vină cineva din actuala putere şi să întrebe dacă populaţia este de acord să plătească aceşti bani”, a spus Câmpeanu.
Ea a adăugat că, în cursul anului 2009, Guvernul condus de Emil Boc nu a luat nici o hotărâre pentru diminuarea efectelor crizei economice. Mai mult, Mariana Câmpeanu a precizat că lipsa unor astfel de măsuri face ca anul 2010 să fie unul dificil pentru orice guvern va conduce România. Vicepreşedintele PNL a mai adăugat că, dacă în anul 2009 numărul şomerilor din România este de 800.000, în anul 2010 acesta va ajunge la un milion. „În 2010 va fi cea mai grea situaţie. Iar dacă şi acest an va fi unul mort, fără nici o măsură de redresare a economiei, atunci cu siguranţă anul 2011 va fi cu mult mai greu”, a spus Mariana Câmpeanu.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL: „Actuala putere nu a făcut referendum atunci când a îndatorat statul”.
 Vizualizări articol: 1404 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL: „Actuala putere nu a făcut referendum atunci când a îndatorat statul”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nimic nou trimis de
(29 oct 2009, 15:54:12
nimic nou pe scena politica. Acelasi scandal intre formatiunile politice. M-am saturat de voisad

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei