Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 oct 2009 - Anul XIV, nr. 254 (4240)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sarah Palin a primit un avans de 1,25 de milioane de dolari pentru a-şi publica memoriile

Sarah Palin, fosta candidată republicană la postul de vicepreşedinte al SUA, a primit un avans de 1,25 milioane de dolari pentru a-şi publica memoriile, potrivit unor documente oficiale făcute publice marţi, informează AFP.
Sarah Palin a primit avansul de la editura Harper Collins, cu puţin timp înainte să părăsească funcţia de guvernator al statului Alaska, în iulie, indică documentele financiare furnizate de aceasta comisiei Afacerilor Publice de Stat şi publicate de Anchorage Daily News, pe site-ul său de internet.
Cartea lui Sarah Palin, "Going Rogue: An American Life" ("Cum să devii un derbedeu: O viaţă Americană"), care va fi lansată pe 17 noiembrie, s-a situat încă de la începutul lui octombrie pe primele locuri în topul vânzărilor pe site-ul Amazon, în pre-sale.
Născută Sarah Heath, pe 11 februarie 1964, în Idaho, fiica unui profesor şi a unei secretare, Sarah Palin este licenţiată în jurnalism. Ea a intrat în politică în 1992, la consiliul municipal din Wasilla, unde a devenit primar patru ani mai târziu, apoi a fost aleasă guvernator în 2006. Sarah Palin este căsătorită şi are cinci copii.
De la campania prezindenţială din 2008, unde a ştiut să mobilizeze, alături de John McCain, populaţia republicană, numele său circulă printre candidaţii potenţiali la învestitura republicană pentru următoarele alegeri, din 2012.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sarah Palin a primit un avans de 1,25 de milioane de dolari pentru a-şi publica memoriile .
 Vizualizări articol: 490 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarah Palin a primit un avans de 1,25 de milioane de dolari pentru a-şi publica memoriile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei