Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 oct 2009 - Anul XIV, nr. 254 (4240)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Milla Jovovich, într-un thriller psihologic inspirat de o maladie neurologică rară

Actriţa Milla Jovovich va juca în thrillerul psihologic "Faces in the Crowd", regizat de Julien Magnat, ale cărui filmări vor începe în martie 2010, informează variety.com.
Acest proiect cinematografic va fi realizat în urma colaborării a trei companii de producţie: Forecast Pictures, Radar Films şi Minds Eye Entertainment.
Julien Magnat, care regizează în premieră cu această ocazie un film în limba engleză, este, totodată, scenaristul acestui proiect.
Filmul prezintă povestea unei femei care abia a scăpat cu viaţă după ce a fost atacată de un criminal în serie. Ea se trezeşte într-un spital, iar o rană suferită la cap o face să nu mai recunoască chipurile celor din jur. Nemaiputând să recunoască feţele, eroina filmului se vede obligată să "navigheze" într-o lume în care trăsăturile faciale se schimbă de fiecare dată când figurile celor din jur ies din câmpul ei vizual. În tot acest timp, criminalul se apropie tot mai mult de ea, hotărât să elimine pentru totdeauna acest martor potenţial.
Producătorii au spus că subiectul acestui proiect este inspirat de o afecţiune neurologică reală, rară, numită prosopagnozie.
Milla Jovovich a interpretat o gamă largă de roluri în filme precum "Întoarcerea la laguna albastră", "Marea ameţeală", "Hotelul de 1 milion de dolari", "Păpuşa" şi "Ultraviolet". Cunoscută în special pentru rolul din franciza "Resident Evil", actriţa filmează în prezent cel de-al patrulea film din această serie. Recent, ea a lansat noul ei film, thrillerul "A Perfect Getaway", unde joacă alături de Steve Zahn şi Timothy Olyphant. Următorul ei proiect cinematografic va fi "Stone", în care va juca împreună cu Robert De Niro şi Edward Norton.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Milla Jovovich, într-un thriller psihologic inspirat de o maladie neurologică rară.
 Vizualizări articol: 461 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Milla Jovovich, într-un thriller psihologic inspirat de o maladie neurologică rară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei