Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 sep 2009 - Anul XIV, nr. 220 (4206)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Katherine Heigl a adoptat o fetiţă din Coreea de Sud

Katherine Heigl, starul din serialul de televiziune "Anatomia lui Grey", şi soţul ei, rockerul Josh Kelly, au finalizat documentele oficiale de adopţie, devenind fericiţii părinţi ai unei fetiţe din Coreea de Sud, potrivit agentului de presă al actriţei, citat de accesshollywood.com.
Cuplul a ales numele de Nancy Leigh pentru micuţa în vârstă de zece luni, după mama actriţei (Nancy) şi sora ei (Margaret Leigh).
Fericiţii părinţi au postat fotografii ale fiicei lor pe site-ul organizaţiei The Jason Heigl Foundation. Jason Heigl este fratele lui Katherine, care a murit în 1986, din cauza unor leziuni cerebrale suferite în urma unui accident de automobil.
Într-un interviu acordat la începutul acestei luni în emisiunea "The Ellen DeGeneres Show", actriţa americană, a cărei soră Margaret Leigh, născută şi ea tot în Coreea, a fost adoptată când era mică, a declarat că micuţa are deja o poreclă: "Naleigh".
"Ne-au trimis o fotografie. Ne-au spus că este fetiţă, ne-au spus cine este şi ne-au dat toate informaţiile despre ea, în urmă cu şase luni", a mărturisit Katherine Heigl, care, la acel moment, încă aştepta sosirea din Coreea a fiicei sale. "Ar fi trebuit să dureze mai mult timp. Astfel de lucruri pot să dureze ani de zile".
Unul dintre motivele pentru care procesul de adopţie iniţiat de Katherine Heigl şi soţul ei a fost mult grăbit este faptul că Naleigh este un copil cu nevoi speciale.
"Este un bebeluş cu nevoi speciale şi din acest motiv totul a mers mult mai repede. Ei au vrut să ne-o trimită cât mai repede posibil", a explicat actriţa americană.
Katherine Heigl şi soţul ei Josh Kelley s-au căsătorit pe 27 decembrie 2007, în oraşul Park City din statul american Utah.
Katherine Heigl va începe în curând filmările pentru lungmetrajul "Life As We Know It".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Katherine Heigl a adoptat o fetiţă din Coreea de Sud.
 Vizualizări articol: 508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Katherine Heigl a adoptat o fetiţă din Coreea de Sud0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei