Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 sep 2009 - Anul XIV, nr. 220 (4206)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solicitare

Pirateria maxi-taxi, semnalată de TPL autorităţilor sucevene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prezenţa unor microbuze de maxi-taxi care fac transport de persoane pe străzile Sucevei în condiţii cel puţin suspecte a fost adusă la cunoştinţa autorităţilor sucevene şi de societatea de transport public local, TPL, printr-o adresă depusă ieri la sediul principalelor instituţii cu drept de control în acest domeniu.
În adresa înaintată Prefecturii Suceava, Consiliului Judeţean Suceava, Primăriei Suceava şi ARR Suceava, administratorul TPL, Darie Romaniuc, solicită sprijinul acestor instituţii pentru a lămurite situaţiile confuze în care aşa-zise transporturi între comunele judeţului sunt făcute mai mult pe teritoriul municipiului Suceava, furând clienţii societăţii de transport în comun şi cei ai firmelor de maxi-taxi autorizate de primărie.
“Dorim să vă supunem atenţiei un aspect care afectează transportul local de călători din municipiul Suceava. Astfel, s-a constatat că pe raza municipiului circulă cel puţin două microbuze de maxi-taxi care transportă călători în localitatea Suceava şi din toate staţiile aferente mijloacelor de transport în comun autorizate de Primăria Suceava. Traseul afişat de microbuze are ca staţii de plecare şi sosire localităţi învecinate municipiului, iar ca staţii intermediare cele utilizate pentru transportul în comun local, de către operatorii autorizaţi”, se precizează în adresa trimisă de TPL instituţiilor cu drept de decizie şi control în privinţa transportului de persoane pe teritoriul judeţului Suceava.

 

Poze cu maxi-taxiuri pirat, dovezi ataşate la reclamaţia depusă

Afirmaţiile din această adresă sunt susţinute şi de un set de fotografii efectuate în trafic, cu autobuze suspectate de a practica pirateria în transportul în comun de pe teritoriul municipiului Suceava.
“Considerăm că cele constatate pot semnala o potenţială situaţie de transport ilegal de persoane, datorită nedeţinerii licenţei de transport, concurenţă neloială faţă de ceilalţi transportatori care respectă reglementările legale în vigoare, precum şi evaziune fiscală, ca urmare a încasării unor venituri nedeclarate. Vă rugăm să analizaţi cele semnalate şi să stabiliţi legalitatea cadrului în care îşi desfăşoară activitatea aceste microbuze, precum şi măsurile aferente”, este mesajul pe care TPL l-a transmis autorităţilor, semnalând o situaţie întâlnită adesea pe străzile Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pirateria maxi-taxi, semnalată de TPL autorităţilor sucevene.
 Vizualizări articol: 1783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Pirateria maxi-taxi, semnalată de TPL autorităţilor sucevene2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce sa zic, piraterie trimis de
(20 sep 2009, 16:38:56
domnule administrator intrebarea mea fireasca este urmatoarea: cind au luat licenta de transport pe traseul respectiv unde erati sa va expuneti punctul de vedere si sa propuneti statii intermediare pentru a prelua acele microbuze calatorii interesati?

omul de rind ce doreste sa circule cu un mijlosc de transport in comun nu este obligat sa circule cu autobuzele dumneavoastra.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei