Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 sep 2009 - Anul XIV, nr. 220 (4206)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu, la "Zilele Neajlovului", s-a fotografiat cu participanţi şi a primit o dedicaţie muzicală

Duminică, 20 Septembrie 2009 (18:08:10)

Preşedintele Traian Băsescu a participat, duminică, la sărbătoarea dedicată "Zilelor Neajlovului", unde s-a fotografiat cu participanţi, a semnat în cartea de onoare a localităţii Comana, lăsând mesajul "să trăiţi bine" şi a ascultat o cântăreaţă care i-a dedicat o melodie.

Preşedintele Traian Băsescu a făcut, duminică, o nouă baie de mulţime, în comuna Comana, unde a participat la "Zilele Neajlovului".

Şeful statului a fost întâmpinat de câteva sute de localnici, majoritatea dintre ei dorind să-l salute, să se fotografieze alături de el sau chiar să-l îmbrăţişeze, invitându-l să candideze pentru un nou mandat.

"Am scris că le doresc locuitorilor comunei Comana să trăiască bine şi am semnat", a spus Băsescu, după ce a semnat în cartea de onoare, fiind primul care face acest lucru, după cum i-a spus unul dintre organizatori. El a făcut acestă remarcă după ce, anterior, asistase la dezvelirea unui panou pe care se aflau stema şi simbolul comunei Comana.

"Domnule preşedinte, vă rog frumos. Săru\'mâna", i-a cerut o femeie permisiunea de a-i face o fotografie. "Haideţi, doamnă, (lângă mine - n.r.), că de-astea găsiţi în ziare", a reacţionat el, strânind râsetele celor prezenţi.

După momentele oficiale, în timpul cărora a participat şi la o întâlnire cu primarii şi şefii serviciilor deconcentrate din judeţul Giurgiu, şeful statului a mers la o petrecere câmpenească, îmbrăcat într-o ţinută sport şi a ţinut să intre în mijlocul oamenilor, în timp ce pe o scenă interpreta de muzică de petrecere Adriana Antoni întreţinea atmosfera.

"Domnu\' preşedinte, vreţi să faceţi şi cu mine o poză?!", a fost leitmotivul băii de mulţime. Răspunsurile preşedintelui erau prompte: "Hai, dar cine o face?!" sau "Cum să nu?!". Uneori, iniţiativa era preluată chiar de el în momentele în care vedea în mulţime vreo persoană mai timidă, dar care avea aparat de fotografiat.

"Domnule preşedinte, vreau să vă pup. Vă iubesc. Vreau doar să-l pup. Doar atât!", a strigat la un moment dat o femeie angajaţilor SPP. Preşedintele s-a îndreptat spre ea şi a sărutat-o pe ambii obraji. "Vă iubesc! Sunt din Bolintinu din Vale", i-a spus femeia.

"Să mai candidezi încă odată, că eşti al nostru şi de-al nostru", se mai auzea din când în când în apropierea şefului statului.

La un moment dat, de pe scenă, Adriana Antoni i-a dedicat şefului statului o melodie.

"Să ajungi în viaţă / să ai tot ce vrei / în masă să dai / ca poţi să iei / Viaţa mea e viaţa mea/ şi mai bună şi mai rea/ bine ca bine primeşti şi plăteşti dacă greşeşti / Când mi s-a cerut ceva/ eu am dat cu inima/ şi-am dat şi ceva în plus/ şi-am ajuns unde-am ajuns. / Am făcut în viaţă / dar am şi pierdut / am avut prieteni, care m-au vândut", au fost versurile melodiei dedicate lui Traian Băsescu, acesta bătând din palme şi fredonând alături de cele aproximativ 1.000 de persoane prezente.

După ce a refuzat să se urce pe scenă şi să ia cuvântul, şeful statului a plecat de la serbarea câmpenescă, după circa jumătate de oră, abordând o mină veselă.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu, la \"Zilele Neajlovului\", s-a fotografiat cu participanţi şi a primit o dedicaţie muzicală.
 Vizualizări articol: 696 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu, la \"Zilele Neajlovului\", s-a fotografiat cu participanţi şi a primit o dedicaţie muzicală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei