Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 sep 2009 - Anul XIV, nr. 220 (4206)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur: „Traian Băsescu va avea o bază de susţinere mai mare decât PD-L”

Duminică, 20 Septembrie 2009 (15:48:59)

Liderul Organizaţiei Judeţene a PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, consideră că actualul preşedinte al României, Traian Băsescu, va avea o bază de susţinere a candidaturii mai mare decât membrii şi simpatizanţii PD-L.
Flutur a precizat că în ultima perioadă şi-au declarat susţinerea pentru Traian Băsescu atât reprezentanţi ai societăţii civile, cât şi alte formaţiuni politice, cum ar fi PNŢ-CD, sau grupări din alte partide.
.
Flutur a precizat că între PD-L şi Traian Băsescu a existat şi există un parteneriat şi că, personal, crede că actualul preşedinte al României va candida pentru un nou mandat.
„Asupra momentului când va decide şi dacă va decide să candideze este opţiunea domniei sale. Noi, PD-L, trebuie să avem această strategie ipotetică, că Traian Băsescu candidează”, a mai spus Gheorghe Flutur.
 

Pe de altă parte, preşedintele PD-L Suceava le-a spus liderilor locali din judeţ ai acestui partid că actuala coaliţie de guvernământ, între PD-L şi PSD, se justifică doar în situaţia în care va reuşi să ducă la îndeplinire reformele anunţate la începutul mandatului.
Flutur a arătat că un test pentru actuala coaliţie de guvernământ este momentul asumării răspunderii de către Guvernul condus de Emil Boc pe legile privind educaţia naţională, a salarizării unitare şi a reorganizării agenţiilor guvernamentale. „A trecut aproape un an şi Guvernul acesta trebuie să dea ceva. Legi şi reforme, astfel încât aparatul de stat şi economia să poată funcţiona. Am chemat şi partenerii de la PSD să vină la asumarea acestei răspunderi. Asta deoarece avem de a face cu un test pentru această coaliţie, pentru a vedea dacă vom rezista împreună. Vor mai fi şi alte teste, pentru că asta înseamnă să fim împreună, şi la bine şi la greu”, a declarat Gheorghe Flutur.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „Traian Băsescu va avea o bază de susţinere mai mare decât PD-L”.
 Vizualizări articol: 817 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur: „Traian Băsescu va avea o bază de susţinere mai mare decât PD-L”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei