Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 sep 2009 - Anul XIV, nr. 220 (4206)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

50 de tineri suceveni vor pleca în vizită la Parlamentul European

Duminică, 20 Septembrie 2009 (16:26:07)

Europarlamentarul PD-L Petru Luhan a anunţat că 50 de tineri suceveni vor avea posibilitatea să plece anul acesta la Bruxelles, la Parlamentul European, ei urmând să fie aleşi în urma unor concursuri pe diverse teme de interes european.
Luhan a declarat că, prin intermediul cabinetului său, în luna decembrie a.c., la unul dintre liceele din Suceava va fi organizat concursul „Crăciun European”. În cadrul acestui concurs, echipele formate din cel mult trei elevi vor reprezenta câte o ţară a Uniunii Europene şi vor trebui să prezinte tradiţiile de Crăciun din statul respectiv. Petru Luhan a anunţat concursul la sfârşitul săptămânii trecute, într-o întâlnire organizată în cadrul proiectului „Cetăţeni activi pentru o Europă mai bună”, iniţiat de Asociaţia pentru Parteneriat European din Bulgaria şi care se desfăşoară în şapte ţări europene: Bulgaria, Belgia, Croaţia, Italia, Slovenia, Spania şi România.
Luhan a precizat că, începând din această toamnă, va demara discuţiile pentru promovarea a două proiecte în vederea familiarizării profesorilor şi elevilor cu noile tehnologii de informare şi comunicare.
„De asemenea, mai am în lucru un proiect care va fi realizat în Suceava pentru promovarea instituţiilor europene. La finalul acestui proiect va fi lansat un alt concurs, al cărui premiu va fi un stagiu la Parlamentul European”, a mai declarat Petru Luhan.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 50 de tineri suceveni vor pleca în vizită la Parlamentul European.
 Vizualizări articol: 750 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
50 de tineri suceveni vor pleca în vizită la Parlamentul European1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei