Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 mai 2009 - Anul XIV, nr. 120 (4106)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actriţa Rachel Weisz s-a reinventat pentru rolul din "Fraţii Bloom"

Actriţa Rachel Weisz a învăţat să cânte la pian, vioară, acordeon şi banjo, să facă breakdance, jonglerii, karate, să joace ping-pong şi să meargă pe o bicicletă de circ, toate acestea pentru filmul "Fraţii Bloom", ce va fi lansat pe marile ecrane româneşti vineri, informează MediaPro Distribution.

Actriţa a trebuit să înveţe toate acestea pentru a-şi demonstra statutul de divă şi a o interpreta cu măiestrie pe graţioasa Penelope, din controversata comedie "Fraţii Bloom", o peliculă filmată parţial în România.

Deţinătoare a unui premiu Oscar, pentru rolul din "Prietenie absolută/ The Constant Gardener", Rachel Weisz este una dintre vedetele de la Hollywood, fiind cunoscută şi apreciată în primul rând pentru talentul său actoricesc. Aceasta şi-a creat un nume datorită proiectelor provocatoare pe care le acceptă, atât pe marele ecran, cât şi pe scenă.

"Fraţii Bloom" reprezintă un proiect cinematografic cu totul special pentru Weisz, fiind prima comedie în care a acceptat să joace de la începutul carierei sale. Filmul i-a oferit frumoasei actriţe posibilitatea de a se reinventa şi a-şi dovedi talentul de comedian.

Despre personajul său din comedia excentrică "Fraţii Bloom", Weisz a declarat: "Mi-am dorit ca personajul meu să fie cât mai realist. Un actor trebuie să fie deschis la minte, chiar dacă vorbim de o comedie. Mi-am facut singură toate cascadoriile, am învăţat să merg cu un skateboard, m-am urcat pe monociclu".

Filmat în locuri-cheie din Europa, printre care şi în România, comedia "Fraţii Bloom" i-a oferit actriţei o experienţă unică. "Am călătorit mult în Europa pentru acest film, am fost în Serbia, Muntenegru, în Cehia, în România şi s-ar putea spune că echipa noastră s-a asemănat cu un circ ambulant. Eu, Robbie Coltrane, Adrien Brody, Mark Ruffalo şi restul echipei ne făceam bagajele şi, în cea mai mare viteză, ne deplasam la următorul loc de filmare. A fost foarte distractiv la filmări", a spus aceasta.

"Fraţii Bloom" vin în România în căutarea jafului perfect, vineri, în premieră mondială, în cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, Cityplex, Odeon (Cluj), Lotus (Oradea) şi Cinema City (Timişoara).

Pelicula aduce pe marile ecrane povestea fraţilor Bloom, doi infractori înrăiţi care şi-au făcut un mod de viaţă din a escroca persoane cu foarte mulţi bani, cărora le exploatează viciile prin intermediul unor planuri extrem de bine puse la punct.

După o copilărie nefericită, petrecută în mijlocul a numeroase familii adoptive, cei doi fraţi, Stephen şi Bloom, hotărăsc să îşi asigure un trai confortabil şi lipsit de griji materiale prin fraudarea milionarilor excentrici. Obosit, însă, de fuga continuă de poliţie, Bloom (Adrien Brody) - fratele cel mic - încearcă să devină om cinstit şi să lase în urmă trecutul său infracţional. Cu toate acestea, el se lasă convins de fratele său, Stephen (Mark Ruffalo), şi de partenerul lor - Bang Bang - să pună în scenă o ultimă lovitură de maestru, care să îi permită un trai liniştit până la sfârşitul vieţii, chiar dacă eforturile lui de a intra în legalitate ar fi sortite eşecului. Victima - în aparenţă perfectă - aleasă de cei trei escroci este Penelope, o moştenitoare atrăgătoare, sexy şi plină de ciudăţenii, căreia îi propun o excursie costisitoare în jurul lumii.

Bloom se îndrăgosteşte de Penelope în timpul călătoriei, punând astfel în pericol reuşita planurilor lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actriţa Rachel Weisz s-a reinventat pentru rolul din "Fraţii Bloom".
 Vizualizări articol: 562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actriţa Rachel Weisz s-a reinventat pentru rolul din "Fraţii Bloom"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei