Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 apr 2009 - Anul XIV, nr. 79 (4065)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Videoclipul în care regina Marii Britanii îl apostrofează pe Silvio Berlusconi, un hit pe YouTube

Imaginile surprinse după poza de familie a liderilor prezenţi la summitul G20 şi în care regina Marii Britanii îl apostrofează pe Silvio Berlusconi pentru că vorbeşte prea tare au devenit un adevărat hit pe YouTube, unul dintre videoclipurile publicate pe site având deja peste 330.000 de vizionări.

Imaginile o prezintă pe regina Elizabetha a II-a a Marii Britanii gesticulând iritată în direcţia premierului italian, după poza de familie a liderilor de state şi de guverne care au luat parte la Summitul G20.

La finalul sesiunii de fotografie, Berlusconi poate fi auzit strigându-l pe Barack Obama, ceea ce a determinat-o pe regină să se întoarcă spre el, să ofteze şi să îşi ridice braţele în semn de frustrare înainte de a spune: "Ce s-a întâmplat? De ce trebuie să ţipe?".

În câteva minute, izbucnirea de frustrare a reginei, care a avut loc în pofida încercării lui Obama de a-l determina pe Berlusconi să vorbească încet - a devenit un adevărat hit internaţional după ce videoclipul a fost publicat pe versiunea italiană a YouTube şi preluat de versiunile online a numeroase ziare. Versiunea publicată pe site-ul italian al YouTube a generat şi peste 650 de comentarii.

Vizitatorilor la Buckingham Palace li se interzice să filmeze în interiorul palatului cu telefoanele mobile sau camere de luat vederi. Cu toate acestea, la poza de familie au fost prezente două echipe TV britanică şi străină care foloseau camere de luat vederi, însă nu se ştie dacă vreunul dintre ele a fost sursa imaginilor.

Potrivit ediţiei online a Daily Mail, Buckingham Palace insistă că gafa diplomatică a lui Berlusconi, cunoscut pentru reacţiile sale nepotrivite în situaţii oficiale, nu a deranjat pe nimeni.

Anul trecut, Berlusconi l-a descris pe Obama ca fiind "bronzat" şi, săptămâna trecută, a spus că răspunsul său la criza diplomatică globală este diferit de al preşedintelui american deoarece este mai "palid".

Potrivit unui articol publicat în ediţia online a Daily Mail, Casa Albă a anunţat că Barack Obama a fost atât de încântat să o întâlnească pe regina Marii Britanii încât şi-a sunat fiicele pentru a le spune acest lucru. Purtătorul de cuvânt al Casei Albe spune că regina i-a amintit preşedintelui Obama de propria bunică, cu toate că regina "locuieşte într-o casă cu mult mai mare".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Videoclipul în care regina Marii Britanii îl apostrofează pe Silvio Berlusconi, un hit pe YouTube.
 Vizualizări articol: 580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Videoclipul în care regina Marii Britanii îl apostrofează pe Silvio Berlusconi, un hit pe YouTube0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei