Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 mar 2009 - Anul XIV, nr. 63 (4049)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Noul album al lui Bob Dylan va fi lansat pe 27 aprilie

Cel mai recent album al cantautorului american Bob Dylan, în vârstă de 67 de ani, va fi lansat pe 27 aprilie şi se va numi "Together Through Life", potrivit casei de discuri Columbia (Sony Music), informează AFP.

Acest disc este al 46-lea din cariera artistului şi succede albumului "Modern Times", lansat în 2006. Potrivit reprezentanţilor casei de discuri Columbia, noul album a fost înregistrat la sfârşitul anului 2008, după ce Bob Dylan a compus cântecul "Life is Hard", pentru următorul proiect cinematografic al francezului Olivier Dahan, regizorul filmului "La vie en rose".

Albumul "Modern Times" s-a vândut în peste 2,5 milioane de exemplare pe plan mondial.

În octombrie 2008, Bob Dylan a scos pe piaţă dublul album "Tell Tale Signs", al optulea volum din Bootleg Series, o serie de înregistrări rare ale cântecelor sale, lansate după anul 1991. Acest dublu album, ce conţine fragmente de piese cântate în timpul înregistrărilor albumelor "Oh Mercy" (1989), "World Gone Wrong" (1993), "Time Out of Mind" (1997) şi "Modern Times", a fost lăudat de critica de specialitate.

Bob Dylan, care se află permanent în turneu, de peste 20 de ani, cu al său "Never Ending Tour", va începe în curând un turneu şi în Europa. El va concerta pe 1 aprilie la Berlin, pe 7 şi 8 aprilie la Paris, pe 17 aprilie la Roma, pe 21 aprilie la Strasbourg şi pe 25 aprilie la Londra.

În 2004, după o carieră de 40 den ani, Bob Dylan, poetul rock, s-a clasat pe locul doi în lista celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor alcătuită revista Rolling Stone.

Piesa "Blowin\' In The Wind", lansată în 1963, pe albumul "The Freewheelin\'", a reprezentat un simbol muzical al mişcării anti-Vietnam şi un cântec favorit al luptei pentru drepturile civile, clasându-se pe locul 14 în topul Rolling Stone al celor mai bune piese din toate timpurile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul album al lui Bob Dylan va fi lansat pe 27 aprilie.
 Vizualizări articol: 447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noul album al lui Bob Dylan va fi lansat pe 27 aprilie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei