Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 mar 2009 - Anul XIV, nr. 63 (4049)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetat de poliţie

Profesor acuzat că ar fi bătut un elev, în holul şcolii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un profesor de la Şcoala de Arte şi Meserii din comuna Straja este cercetat de poliţie pentru că ar fi bătut un elev de clasa a VI-a în holul unităţii de învăţământ. Evenimentul reclamat de mama copilului s-ar fi petrecut vinerea trecută, însă plângerea a fost înregistrată de poliţie abia în cursul zilei de ieri.

După incident copilul a plecat acasă, iar mama sa l-a dus la spital abia luni, când acesta a acuzat dureri de cap. Minorul a fost adus la Spitalul Judeţean Suceava şi a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi cu contuzii abdominale şi cerebrale, toate produse prin agresiune, rămânând internat.

Din primele cercetări ale oamenilor legii rezultă că elevul, Adrian Petru Pătrăucean, în vârstă de 14 ani, a avut un conflict în ziua respectivă cu profesorul de istorie Vasile Cotos, aflat de serviciu pe şcoală, totul plecând de la actele de indisciplină ale elevului, cunoscut cu un comportament destul de agresiv faţă de colegi.

La un moment dat, deranjat de o replică a cadrului didactic, elevul ar fi aruncat spre acesta cu ghiozdanul, iar profesorul ar fi reacţionat, apostrofându-l şi trăgându-l de păr pe elev. Poliţiştii trebuie să stabilească acum dacă leziunile pe care elevul le-a suferit au fost provocate în urma unei agresiuni a cadrului didactic, ori dacă acesta a fost lovit ulterior de o altă persoană. 

De asemenea, anchetatorii aşteaptă un certificat medico-legal care să ateste numărul de îngrijiri medicale de care are nevoie copilul, funcţie de acesta urmând a se încadra fapta pentru care va fi cercetat cadrul didactic.  

 

Un elev problemă

Contactată telefonic ieri seară, Elena Budnărescu, directorul Şcolii de Arte şi Meserii „Dimitrie Onciul” Straja, ne-a declarat că elevul ajuns la Spital Judeţean a creat probleme mari în ultima vreme în unitatea de învăţământ, fiind deosebit de agresiv cu colegii şi chiar cu profesorii.

„Este un copil problemă, agresiv, familia nu colaborează şi nu ne ajută în nici un fel. Am avut cazuri de copii loviţi de acest băiat, şi poliţia a fost sesizată de mai multe ori de comportamentul lui. În incidentul de vineri, profesorul doar s-a apărat de agresiunile elevului, iar copiii care au fost martori confirmă acest lucru”, spune directorul şcolii, precizând că băiatul repetă clasa a VI-a.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesor acuzat că ar fi bătut un elev, în holul şcolii .
 Vizualizări articol: 2052 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Profesor acuzat că ar fi bătut un elev, în holul şcolii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comportamentul elevilor trimis de
(18 mar 2009, 14:15:12
nu cred ca ar trebui tolerat nici comportamentul elevilor ,in scoli. Ar trebui exmatriculati, fara nici un fel de discutie. Vor sa faca scoala sa mearga la cea privata, sa plateasca si atunci o sa fie si respectosi si silitori. Asa, totul este gratis, profesorii obligatoriu, sub presiune, trebuie sa le dea note de trecere si uite asa suntem intr-un cerc vicios unde fiecare face ce vrea si cum vrea. Afara cu lenesii, cu derbedeii, cu infractorii, scoala sa faca cei ce au ginduri serioase....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei