Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 mar 2009 - Anul XIV, nr. 63 (4049)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Tupeu de borfaşi

Ciocniri violente între bande de maramureşeni, pe teritoriul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Patru indivizi au fost încarceraţi, aseară, în arestul poliţiei, în urma unui scandal de proporţii, petrecut pe raza comunei Cârlibaba, între două familii din Borşa, scandal în care protagoniştii s-au urmărit cu mai multe maşini, şi-au făcut zob autoturismele şi s-au atacat cu pari, topoare şi cuţite.

O armată întreagă de poliţişti şi jandarmi a fost mobilizată pentru aplanarea scandalului.   

Potrivit poliţiei, familiile Grec şi Timiş se ocupă cu exploatarea materialului lemnos, iar drumul lor, din pădurea pe care o au în exploatare spre casă, trece prin Cârlibaba.

Ieri, doi dintre membrii familiei Grec, Gheorghe (22 de ani) şi Dan (17 ani), s-au luat la ceartă cu unul dintre membrii celeilalte familii, Gavril Timiş (36 de ani), scandalul plecând de la nişte acuzaţii de furt de lemn.

Deşi conflictul părea să se fi aplanat, odată cu plecarea lui Gavril Timiş, lucrurile au degenerat în momentul în care acesta din urmă s-a întors cu mai multe rude, în patru autovehicule. Cu una dintre maşini au blocat drumul forestier, intenţionând să se răzbune pe membrii familiei Grec atunci când aceştia se vor întoarce din pădure. Planul le-a fost dat peste cap în primă fază, după ce membrii familiei adverse, aflaţi într-un Nissan Patrol 4X4, au izbit frontal autoturismul clanului rival, reuşind să-şi facă loc pentru a-şi continua drumul.

De aici, a început practic urmărirea Nissan-ului familiei Grec de către membrii familiei Timiş, care se aflau în cele patru autoturisme.

Depăşiţi numeric, cei doi membri ai familiei Grec au sunat la 112 şi au anunţat că sunt urmăriţi de mai mulţi indivizi aflaţi în patru maşini.

Aproape de centrul comunei Cârlibaba, una dintre maşinile clanului Timiş a încercat din nou să blocheze autoturismul de teren, însă jeep-ul 4X4 s-a urcat pur şi simplu peste aceasta şi a târât-o aproximativ 200-300 de metri.

 

Zeci de poliţişti şi jandarmi, trimişi după scandalagii

Zona a fost împânzită de poliţişti de la Cârlibaba, Vatra Dornei şi comunele din jur, cadrele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava apelând şi la ajutorul jandarmilor.

Oamenii legii au reuşit să intervină la timp, la scurt timp după ce membrii celor două clanuri s-au luat la bătaie.

Pentru a calma spiritele, cei doi membri ai familiei Grec au fost adăpostiţi în sediul postului de poliţie.

Ieri seară, Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava a anunţat că patru dintre membrii familiei Timiş, Gavril (36 de ani), Toader (39 de ani), Grigore (33 de ani) şi Petru (30 de ani), au fost încarceraţi în arestul poliţiei.

„Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a declarat, aseară, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul Gabriel Panţiru.

Cei patru au fost puşi sub acuzare pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ciocniri violente între bande de maramureşeni, pe teritoriul Sucevei.
 Vizualizări articol: 813 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
Ciocniri violente între bande de maramureşeni, pe teritoriul Sucevei4.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei