Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 72 (8601)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alege încălzirea în pardoseală pentru confortul termic de acasă!

TECHNOVA INVEST este o companie românească, fondată în anul 1996. Activează în sectorul distribuției de materiale pentru instalații de încălzire și deține o rețea de 14 magazine proprii - respectiv, în Alba Iulia, Baia Mare, Beiuș, Borșa, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgu Jiu, Timișoara, precum și un centru logistic în Oradea.

 

Pe lângă produse de calitate superioară, care asigură eficiență şi fiabilitatea sistemului de încălzire, ventilaţie sau climatizare, TECHNOVA INVEST oferă consultanță tehnică de specialitate, cu recomandarea soluţiilor optime pentru eficientizarea costurilor cu energia şi, de asemenea, asigură transportul echipamentelor direct pe şantier.

De notat că pentru sistemele de încălzire prin pardoseală, compania pune la dispoziţia clienţilor săi echipamente de la producători europeni de top precum EMMETI - Italia, HERZ - Austria, UPONOR - Germania, OVENTROP - Germania.

 

De ce să alegeţi încălzirea radiantă prin pardoseală?

În comparație cu alte sisteme de încălzire, încălzirea radiantă prin pardoseală oferă mai multe beneficii. Între aceste beneficii, următoarele sunt foarte importante:

  • Asigură o încălzire uniformă a zonelor din imobil. Sistemele de încălzire în pardoseală care utilizează un agent termic oferă o repartizare egală a căldurii pe întreaga suprafață a podelei, garantând o temperatură constantă și confortabilă în încăpere, fără zone reci.
  • Susţine eficiența energetică. Apa, fiind un excelent conductor de căldură, determină ca sistemele care o utilizează ca agent termic să fie mai eficiente la temperaturi mai joase decât sistemele de încălzire prin circulația forțată a aerului. Această eficiență sporită poate rezulta în economii semnificative de energie și combustibil pe termen lung.
  • Asigură confort. Sistemul de încălzire radiantă prin pardoseală asigură un confort sporit, încălzind pardoseala care, ulterior, transmite căldura obiectelor și persoanelor din încăpere. Această formă de căldură radiantă este percepută ca fiind mai plăcută decât variațiile de temperatură și curenții de aer caracteristici sistemelor de încălzire prin aer forțat.
  • Susţine economia de spaţiu. Sistemele de încălzire radiantă, montate sub podea, fac inutile radiatoarele, ventiloconvectoarele sau alte corpuri de încălzire voluminoase, precum și conductele, eliberând astfel spațiu prețios în locuință.
  • Asigură control pe zone de temperatură. Sistemele de încălzire în pardoseală oferă flexibilitatea de a împărți casa în zone diferite, care pot fi încălzite separat, în concordanță cu preferințele locuitorilor și modul în care sunt folosite aceste spații. Această modularitate în controlul căldurii poate contribui la economii de energie, prin focalizarea încălzirii doar asupra zonelor utilizate.
  • Versatilitate în opțiunile de design. Sistemele de încălzire radiantă integrate în pardoseală sunt compatibile cu o diversitate de materiale - gresia, lemnul masiv, laminatul și mocheta, permițând astfel o mare flexibilitate în designul interior.
  • Longevitate și necesități minime de întreținere: odată instalate și întreținute adecvat, sistemele de încălzire prin pardoseală demonstrează o durabilitate remarcabilă și necesită puține eforturi pentru întreținere de-a lungul timpului.
  • Integrare ușoară cu energii regenerabile. Sistemele de încălzire prin pardoseală se pot combina eficient cu surse de energie regenerabilă, inclusiv colectoare solare termice sau pompe de căldură geotermale, ceea ce amplifică eficiența energetică și contribuie la protecția mediului.
  • Avantaje pentru sănătate. Diferit de sistemele de încălzire prin aer forțat, care pot răspândi alergeni și particule de praf, sistemul de încălzire radiantă prin pardoseală nu mișcă aerul, contribuind la o calitate superioară a acestuia în interior și creând un mediu mai sănătos pentru persoanele care locuiesc sau petrec timp în imobil.
  • Nu în ultimul rând, sistemul de încălzire radiantă prin pardoseală, spre deosebire de sistemele cu aer forțat care pot produce zgomot atunci când funcționează, are o funcţionare silenţioasă.

 

Toate aceste beneficii conving că încălzirea radiantă prin pardoseală este o soluţie de nerefuzat pentru a vă bucura de căldură şi confort, indiferent de scopul utilizării unui imobil!

Pentru detalii suplimentare și o ofertă personalizată vă invităm în Magazinul Technova Suceava, situat pe Str. Cernăuți nr. 114. Inginerul nostru de ofertare, Sorin Bof, vă stă la dispoziție pentru orice informații, și poate fi contactat la numărul de mobil 0747 200 440 sau pe email sorin.bof@technova.ro

www.technova.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alege încălzirea în pardoseală pentru confortul termic de acasă!.
 Vizualizări articol: 575 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Alege încălzirea în pardoseală pentru confortul termic de acasă!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Autentificaţi-vă pentru a posta comentarii!
Remember
Am uitat parola Înregistrare

Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei