Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 72 (8601)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur către suceveni: „Sunt omul vostru! Puneți-mă la treabă în continuare pentru dezvoltarea, bunăstarea și siguranța dumneavoastră”

Miercuri, 27 Martie 2024 (22:12:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Președintele Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și-a prezentat miercuri mesajul pentru suceveni la alegerile locale din data de 9 iunie, la care va candida pentru un nou mandat de șef al administrației județene. Candidatura lui Gheorghe Flutur pentru încă un mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava a fost validată cu unanimitate de voturi, miercuri, în ședința Colegiului Director al PNL Suceava. 
„Merg la drum pentru voi, dragi suceveni. Am în suflet, pe buze, în minte, pe tălpile pantofilor un kilometraj pregătit pentru dezvoltare, pentru bunăstare și pentru siguranța dumneavoastră, dragi suceveni. Folosiți-mă. Puneți-mă la treabă! Am făcut-o de fiecare dată. Am atâtea despre care pot vorbi în fiecare sat din județ. Pe fiecare uliță făcută în perioada mea. Vă rog să mă judecați după fapte și să veniți alături de mine pentru ca Suceava să fie reprezentată cu cinste aici, la nivelul județul Suceava. Sunt omul vostru. Puneți-mă la treabă”, a transmis Gheorghe Flutur. 
El a ținut să sublinieze faptul că are mai multe noutăți pentru lista de candidați pentru funcțiile de consilieri. „Aș vrea să vă spun câteva lucruri despre lista din echipa lui Gheorghe Flutur de la Consiliul Județean. În primii 10 de pe listă avem patru doamne. Candidați pentru vicepreședinte ai Consiliului Județean pe care îi voi susține sunt Irina Vasilciuc, actualul administrator public al județului Suceava, și Niculai Barbă, actualul vicepreședinte. Dar avem și noutăți, personalități importante. Vorbim de tânăra doamna doctor pediatru Elena Tătăranu, șefa secției de pediatrie de la spitalul Clinic Județean Suceava. Alături de noi este și profesorul universitar doamna Otilia Clipa, un nume de renume în Universitatea <Ștefan cel Mare> Suceava, precum și doamna avocat Dana Mitrea, un renumit avocat sucevean. Sunt doar câteva dintre surprizele pe care le-am pregătit în noua listă de consilieri”, a declarat liderul PNL Suceava. 
În același timp, el a subliniat că ședința Colegiului Director al PNL Suceava a fost una extrem de importantă, fiind validați toți candidații de primari din partea PNL la nivelul județului. 
„PNL se prezintă la startul campaniei electorale cu liste complete de consilieri locali, cu o listă completă la primării și cu o listă completă la Consiliul Județean”, a arătat Flutur. El a amintit că PNL a câștigat 54 de mandate de primar la alegerile din 2020. „În ultimele săptămâni am avut nouă intrări noi de primari în PNL și trei plecări. Au venit primari de la Broșteni, Mănăstirea Humorului, Pojorâta, Marginea, Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi, Brodina, Fântâna Mare și Salcea. Sigur că am avut și trei plecări. Ne prezentăm în alegeri cu 61 de primari în funcție și foarte mulți candidați tineri pentru funcția de primar”, a spus Flutur. 
El a mai adăugat că PNL mizează pe opt femei pentru câștigarea funcțiilor de primar, printre care și în localitățile Capu Câmpului, Crucea, Grămești, Ciprian Porumbescu, Gălănești, Drăgușeni.
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur către suceveni: „Sunt omul vostru! Puneți-mă la treabă în continuare pentru dezvoltarea, bunăstarea și siguranța dumneavoastră”.
 Vizualizări articol: 960 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur către suceveni: „Sunt omul vostru! Puneți-mă la treabă în continuare pentru dezvoltarea, bunăstarea și siguranța dumneavoastră”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Autentificaţi-vă pentru a posta comentarii!
Remember
Am uitat parola Înregistrare

Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei