Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 43 (8572)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă... Perioada 22 – 28 februarie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
  • Expoziția de gravură și carte bibliofilă a artistului și acad. Mircia Dumitrescu, la Muzeul de Istorie Suceava

Lucrări de gravură semnate de artistul Mircia Dumitrescu, alături de plăcile originale de lemn, inspirate din poveștile lui Ion Creangă, poezia lui Ion Mureșan și din celebrele balade, catrene, versete și rondeluri ale lui François Villon, considerat primul poet modern al Franței, sunt expuse până pe 14 aprilie 2024 la Muzeul de Istorie. Expoziția de gravură și carte bibliofilă a artistului și acad. Mircia Dumitrescu este organizată de Muzeul Național al Bucovinei, în colaborare cu Muzeul Național Brukenthal și Muzeul Național al Literaturii Române.

 

  • Descoperă „Universul”, la Casa de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei

 

Planetariul, un dom 360° cu tehnologie multi-media, le va oferi vizitatorilor, la Casa de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei, trei spectacole inedite despre Univers, proiectate în întregime în jurul lor, pentru o experiență captivantă de vizionare. Proiecțiile au loc zilnic, în perioada 19 februarie – 25 februarie 2024. Cu o cupolă uriașă de 8 metri în diametru, Planetariul este amplasat pe scena Casei de Cultură și are o capacitate de 60 de locuri. Proiecția „Lumi îndepărtate - Viața extraterestră?” își propune să răspundă la întrebările despre existența vieții extraterestre. Proiecția va dura 30 de minute și este potrivită pentru toate vârstele. Un bilet costă 25 de lei. Grupuri peste 10 persoane: 20 de lei. Două spectacole: 40 de lei.

 

  • „Vestitorii Primăverii”  - Târg de Mărțișor la Shopping City Suceava

 

„Vestitorii Primăverii”  - Târg de Mărțișor la Shopping City Suceava, între 17 februarie - 8 martie 2024.  Aici veți găsi comercianți cu mărțișoare, cadouri, flori, accesorii inedite și bijuterii. Program: luni - sâmbătă, între orele 09:00 - 21:00, și duminică, între orele 09:00 - 20:00.

 

 

  • Activități pentru copii, la Iulius Mall Suceava

 

La Iulius Mall Suceava, pe tot parcursul lunii februarie, dar și în următoarele luni, copiii sunt așteptați de Creativ&Deco și Teatro Blu, în fiecare sâmbătă, cu jocuri, muzică și dans, spectacole de teatru și ateliere de creație. Universul ludic, ,,echipat” pentru activități creative, îi întâmpină pe copii cu sesiuni distractive, exerciții de imaginație și multă voie bună. 

 

Vineri, 23 februarie

  • Seara de Poezie 5, la Palo Santo Shop, Bar & Coffee Hub 

Poetul Arthur Suciu este invitat special vineri, 23 februarie 2024, la ora 18:30, la o nouă seară de poezie (Seara de Poezie 5), organizată de Casa de Poezie Light of ink, Palo Santo Shop, Bar & Coffee Hub (municipiul Suceava, strada Bistriței 8, cartierul Obcini), în parteneriat cu Editura Tracus Arte. Întâlnirea culturală moderată de poeta Alexia Plăcintă va avea loc la Palo Santo Shop, Bar & Coffee Hub. În cadrul Serii de Poezie, va avea loc lansarea volumului „o nouă pantă”, de Arthur Suciu, carte publicată în 2023, la Editura Tracus Arte din București. Prezintă poetul Vlad Sibechi, cronicar literar. Vineri debutează la Seara de Poezie și poetul Răzvan Crîșmaru (n. 2005, Suceava), elev la Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava.

  • Expoziția de fotografie „Pe-un picior de plai...”, semnată de Tudor Gabriel Dominte

 

Muzeul Arta Lemnului (MAL) Câmpulung Moldovenesc găzduiește, în perioada 23 februarie – 24 martie 2024, Expoziția de fotografie „Pe-un picior de plai...”, semnată de Tudor Gabriel Dominte. Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 23 februarie 2024, de la ora 18:00, la Mansarda MAL. În Mansarda MAL vor fi expuse 42 de lucrări, realizate de Tudor Gabriel Dominte în ultimii trei ani, în zona Bucovinei, dintre Gura Humorului și Dorna Candrenilor, lucrări care așteaptă să fie admirate de cât mai mult public.

 

  • CSU Suceava - Dinamo București, vineri, în sala „Dumitru Bernicu”

 

Meci de gală, vineri după-amiază, în sala „Dumitru Bernicu”. Formația locală, CSU Suceava, va primi, cu începere de la ora 17.30, vizita campioanei României, Dinamo București, într-un joc contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii Zimbrilor. Echipa antrenată de reputatul Xavi Pascual domină de ani buni competiția internă, în acest sezon competițional izbutind să câștige toate cele 17 partide disputate.

 

Duminică, 25 februarie

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă... Perioada 22 – 28 februarie.
 Vizualizări articol: 792 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă... Perioada 22 – 28 februarie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei