Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 43 (8572)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deblocare

Spitalul Clinic de Urgență din Suceava face angajări. Peste 13 candidați pe loc pentru un post de asistent medical cu studii postliceale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava a primit aprobare de la Ministerul Dezvoltării pentru deblocarea unor posturi și a început organizarea concursurilor pentru ocuparea acestora.

Deocamdată cea mai mare concurență, de 13,5 candidați/loc, se înregistrează pentru posturile de asistent medical cu studii postliceale, unde pentru 6 posturi s-au înscris 81 de candidați. Un post de asistent medical debutant este la secția Cardiologie, două posturi de debutant la Laboratorul de Medicină nucleară, un post de asistent generalist la Obstetrică-Ginecologie, secție în care este scos la concurs și un post de asistent principal, și un post de asistent principal la Chirurgie și ortopedie pediatrică. Pentru asistenții medicali cu studii superioare de licență s-au scos la concurs 4 posturi: 3 posturi de asistent medical generalist debutant la secția Cardiologie și un post la cabinetul ambulatoriului de Chirurgie plastică. Pentru posturile de asistent medical cu studii superioare au trecut de proba selecției de dosare 22 de candidați, deci o concurență de 5,5/loc.

Numărul mare de candidați necesită pentru examenul scris o sală cu capacitate mai mare decât are spitalul, astfel că această probă a concursului, care va avea loc vineri, 23 februarie, de la ora 9.00, se va desfășura la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava. Candidații cu studii superioare vor susține examenul în Corpul A, sala 039, iar candidații cu studii postliceale, în Corpul A, sala 115.

Următoarea probă, cea a interviului, pentru candidații care vor promova proba scrisă, va avea loc în data de 29 februarie. Rezultatele se vor afișa în data de 6 martie.

Spitalul a mai scos la concurs un post de bucătar și unul de muncitor necalificat, pentru care miercuri, 21 februarie, a avut loc selecția de dosare, pe 26 februarie este proba scrisă, pe 1 martie interviul și pe 7 martie se vor afișa rezultatele.

De asemenea, sunt disponibile 5 posturi de infirmier - două la Cardiologie, unul la Medicină internă, unul la Gastroenterologie și unul la stația de Hemodializă; 3 posturi de îngrijitor – câte unul la Nefrologie, Cardiologie și Laborator BK, și două posturi de brancardier – la Cardiologie/USTAC și la Chirurgie generală. Pentru aceste posturi se pot depune dosare până în data de 26 februarie. Pe 29 februarie se va afișa rezultatul selecției de dosare, pe 5 martie va avea loc proba scrisă, pe 11 martie proba interviului și pe 15 martie se vor afișa rezultatele.

Tot în această perioadă se mai organizează concursuri pentru ocuparea unui post de economist șef de birou la Biroul financiar contabil, pentru care se mai pot depune dosare până joi, 22 februarie. Examenul scris se va desfășura în data de 27 februarie, interviul pe 4 martie și afișarea rezultatelor va fi pe 8 martie.

Mai sunt scoase la concurs două posturi de inginer la compartimentul Logistică în cadrul Serviciului tehnic și investiții și un post de fizioterapeut la secția Recuperare, Medicină fizică și Balneologie, pentru care se pot depune dosare până în data de 4 martie, precum și două posturi de medici - unul de medic specialist radiologie și imagistică pentru compartimentul de Radiologie intervențională și un post de medic rezident anul V pentru secția Boli infecțioase. Medicii pot depune dosarele de înscriere până pe 29 februarie. Examenul scris și proba clinică le vor susține la clinici din Iași, la Spitalul Clinic „Sf. Spiridon”, respectiv Spitalul de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva”, în prima jumătate a lunii martie. Informații suplimentare legate de concursuri și bibliografie se găsesc pe site-ul spitalului, https://spitaluljudeteansuceava.ro/subiecte/concursuri/

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalul Clinic de Urgență din Suceava face angajări. Peste 13 candidați pe loc pentru un post de asistent medical cu studii postliceale.
 Vizualizări articol: 751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Spitalul Clinic de Urgență din Suceava face angajări. Peste 13 candidați pe loc pentru un post de asistent medical cu studii postliceale5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei