Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 212 (8436)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri polițiști

Un mopedist implicat într-un accident rutier a ajuns în arest pentru trei infracțiuni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 45 de ani care se deplasa cu un moped și care a fost implicat într-un accident rutier la Gura Humorului s-a ”trezit” în arestul poliției județene, unde a ajuns la câteva ore de la accident. Polițiștii au constatat că respectivul a comis trei infracțiuni prin ieșirea sa în trafic, astfel că au decis să ia o măsură restrictivă, cu atât mai mult cu cât respectivul era sub influența băuturilor alcoolice.

Din cercetările poliției rezultă că joi seară, în jurul orei 21.40, bărbatul în vârstă de 45 de ani, cu domiciliul în comuna Fântâna Mare, în timp ce conducea un moped pe bulevardul Bucovina, pe raza orașului Gura Humorului, din centru spre Păltinoasa, pe banda I, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii și a intrat în coliziune laterală cu un VW Bora care rula pe banda II.

După impactul dintre cele două vehicule, motociclul a fost proiectat pe mijlocul părții carosabile. Din fericire, bărbatul de pe moped s-a lovit ușor și a refuzat să fie transportat la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Polițiștii i-au pus etilotestul bărbatului în vârstă de 45 de ani, rezultând concentrația de 0,88 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 

În urma verificării bazei de date a rezultat că respectivul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Mopedistul nu purta echipament de protecție, iar vehiculul pe două roți nu figura ca înmatriculat, a mai rezultat din cercetările polițiștilor de la Gura Humorului.  

Prin urmare, polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

În noaptea de 7 spre 8 septembrie, la ora 2.00, pe numele bărbatului în vârstă de 45 de ani a fost emisă ordonanță de reținere în arestul poliției județene.  

Comisarul-șef Ionuț Epureanu a subliniat și a reamintit, pentru cine nu știe, că răspunderea penală a unui conducător de moped este similară cu cea a unui șofer de autoturism, iar în acest caz este vorba de nu mai puțin de trei infracțiuni la regimul rutier comise în concurs.

Ancheta va continua sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un mopedist implicat într-un accident rutier a ajuns în arest pentru trei infracțiuni.
 Vizualizări articol: 581 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un mopedist implicat într-un accident rutier a ajuns în arest pentru trei infracțiuni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei