Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 212 (8436)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sportivii suceveni s-au ridicat la nivelul așteptărilor la Mondialele de canotaj

Duminică, 10 Septembrie 2023 (17:27:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

România a cucerit cinci medalii la Campionatul Mondial de Canotaj de la Belgrad, dintre care două de aur, una de argint și două de bronz, la toate aceste performanțe aducându-și contribuția sportivii suceveni. Astfel Ancuța Bodnar, împreună cu colega sa de barcă Simona Radiș, din Botoșani, și-au trecut în palmares un nou titlu mondial în proba de dublu vâsle feminin. Campioanele olimpice de la Tokyo au terminat cursa cu timpul de 06:46.94. Au fost urmate de barca Lituaniei, care a venit la 3,4 secunde în urma lor. Pe 3 a terminat SUA, la 3,51 secunde de România. 

Pe prima treaptă a podiumului de premiere a urcat și barca feminină de 8+1 a României, care a avut în echipaj nu mai puțin de trei canotoare din județul nostru, este vorba de Magdalena Rusu, Roxana Anghel și Maria Tivodariu, dar și pe nemțeanca Ioana Vrînceanu, care a efectuat junioratul la CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni.

Maria Tivodariu și Magdalena Rusu au obținut argintul cu echipajul feminin de patru rame, iar Roxana Anghel și Ionela Cozmiuc au luat bronzul la dublu rame, respectiv dublu vâsle categorie ușoară feminin.

În imediata apropiere a podiumului a încheiat cursa barca masculină de 8+1, care a avut la bord nu mai puțin de șapte canotori suceveni: Mihăiță Țigănescu, Bogdan Baitoc, Mugurel Semciuc, Marius Cozmiuc, Sergiu Bejan, Ștefan Berariu și Florin Lehaci. Rezultatul le aduce băieților calificarea la Jocurile Olimpice de anul viitor. 

De asemenea, în urma clasărilor fruntașe, au mai obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris alți zece canotori suceveni, este vorba de Mihăiță Tigănescu, Ştefan Berariu și Florin Lehaci, la patru rame masculin, Andrei Cornea și Ioan Prundeanu, la patru vâsle masculin, Florin Arteni și Ciprian Tudosă, la dublu vâsle masculin, Sergiu Bejan și Marius Cozmiuc, la dublu rame masculin, precum și Emanuela Ciotău, la patru vâsle feminin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sportivii suceveni s-au ridicat la nivelul așteptărilor la Mondialele de canotaj.
 Vizualizări articol: 3265 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sportivii suceveni s-au ridicat la nivelul așteptărilor la Mondialele de canotaj0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei