Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 209 (8433)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nicolae Romulus DARAMUS

Nicolae Romulus DĂRĂMUȘ


ECOLOGIA IUBIRII ȘI... VICEVERSA

Partea curată a inocentului produs rectal...

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De teamă să nu-i ofensez pe numeroșii nebuni liberi - vorbesc de agresivii indivizi cu grave tulburări de personalitate (din categoria sociopați/psihopaţi) – ”juriul fb.” m-a restricționat de curând pe grupurile administrate vreme de vreo lună...

Motivul?... Într-un text precedent - fără a prezenta chipul împricinaților - ilustrasem alura ”carcasei în viu” a acestor ciudați, ca semn distinctiv și patognomonic în peste 95% din situații; aspectul fizic oglindind perfect profilul moral defect al acestor bolnavi mintal: ”bombardierii”.

Vezi bine, prin delicatețea sa, corectitudinea politică șterge astfel granița dintre bine și rău, dintre bun-simț și lipsa lui, dintre adevăr și minciună, dintre pace și război, dintre sănătate și boală, dintre viață și moarte, prin noțiunea de ”diferit”... Ăștia nu-s răi, nu-s periculoși, nu-s toxici, nu-s betegi, ci doar... ”diferiți”.

Așadar, ”Obligativitatea de a prinde o fecală de partea sa curată” sintetizează la ora actuală conținutul pomenitei ”corectitudini”.

E lesne de observat că, până și în această definiție, produsului născut prin rect i-am spus fecală, spre a nu-l ofensa scriindu-l neaoș, cu 2 de ”c”, în cuvântul ce rimează cu numele unui minunat desert turcesc. Dar!...

Dar nu e zi în care ”bombardierii” să nu facă legea - pe plaje, în piețe, parcări, pe drumurile publice, în restaurante, pe drumeagurile izolate ”de țară” etc. - noutatea înmulțirii lor în peisajul spațiului est-european în ultimii vreo 30 de ani fiind doar o extindere a unui fenomen cu care Europa ”țivilizată” și America s-au confruntat precedent.

Fie că e vorba de indivizii care l-au ucis la Veszprem, în februarie 2009, pe handbalistul Marian Cosma, fie că e vorba de scandalagiii din Costineștiul acestui august sau din vecinătățile comunei Arbore (jud. Suceava) - unde recent un negăsit a scos sabia într-un grup de adulți și de copii - profilul psiho-fizic al indivizilor este același. Mari la trup, grăsani, burtoși cu ceafa groasă, mâncăi și alcoolici cât se poate, agresivi, gata să omoare și... lași: căcănari gata să plângă, țipând ca din gură de șarpe atunci când o pățesc cu vreo victimă prost aleasă și când, legea fiind aplicată, primesc pedepse aspre.

Modificarea patologică a trupului și fizionomiei acestor indivizi doar confirmă principiile medicinei holistice, unde cauzele spirituale preced beteșugurile trupești. Căci corpul sănătos e întreținut numai de ”mens sana”!

Este lesne de înțeles că acestor indivizi - fie că legea și dreptatea juridică vor acționa sau ba - răul făcut li se întoarce necondiționat, prin succesiunea bolilor de stres care le va copleși viața: depresii grave, diabet, hipertensiune arterială, boli autoimune, accidente vasculare (cardiace și cerebrale), obezitatea de felul descris precedându-le și anunțându-le.

Sub aspectul antecedenței psiho-familiale, ei provin din familii unde, față de copii, nu au existat respect, demnitate și blândețe; unde nu au existat apreciere sau dojană echilibrate; unde nu au existat decât dispreț și pedeapsă. Asta au primit, asta știu, asta oferă... Iubire, ioc!

Sunt familiile năruite pe ”a avea”, cele unde ”aproapele iubit” au fost banii, averile, manipularea în casă, poziția ”deasupra”: cele care, generând nesiguranță și frică în adultul de mai târziu, l-au predispus la ”nesătulie” - cum sugestiv spun moldovenii insațietății - printre compensațiile fricii fiind agresivitatea, ”nutrețul” și alcoolul fără de măsură.

De ce am scris în titlu ”inocent”?... Fiindcă răspunderea este a neamului din care se trag... Neam ”fără niciun Dumnezeu”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Partea curată a inocentului produs rectal....
 Vizualizări articol: 607 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Partea curată a inocentului produs rectal...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei