Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 197 (8421)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziţie

Primarul Ion Lungu îi dă dreptate lui Sorin Avram în privința finanțării Forestei

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a reacționat la articolul protest ”Opriți ACUM bătaia de joc la adresa Sucevei și a banilor sucevenilor!” scris de Sorin Avram și făcut public de Radio Top Suceava, Jupânu`, ”Monitorul de Suceava”, ”Obiectiv de Suceava”, stirisuceava.net, gazetasv.ro și sportsv.ro. În esență se cere reducerea finanțării pentru clubul de fotbal de liga a III-a Foresta Suceava sau tăierea totală a acesteia, după ce din club au fost forțați să plece antrenorul principal Dorin Goian, președintele Gabriel Clim și vicepreședintele Marian Bordeianu. Totodată, membrii fondatori ai clubului care se află într-o situație financiară precară au promis că în această săptămână îi vor prezenta pe noii acționari, care chiar dacă nu semnaseră actele de preluare a Forestei l-au numit pe Sorin Paraschiv, fost jucător al Stelei, în funcția de președinte, iar pe Florin Croitoru, ultima dată antrenor la o echipă de liga a IV-a, în funcția de antrenor principal. Domnul Croitoru a spus că nu-și propune ”atacarea” promovării decât abia în ediția de campionat 2024/2025. În articolul de protest se solicită invitarea noilor acționari, a noului președinte și a noului antrenor la o ședință a Primăriei Suceava și a Consiliul Local Suceava pentru a fi întrebați cum de au venit la un club falimentar și cu ce gânduri. Consiliul Local Suceava a aprobat la începutul anului o finanțare de 3 milioane de lei pentru clubul Foresta. Majoritatea banilor nu au fost livrați pentru că Foresta nu a prezentat deconturile.

În replică, primarul Ion Lungu i-a trimis un mesaj jurnalistului Sorin Avram pentru a-l aduce la cunoștința publicului: ”Am citit atent protestul tău. Ai dreptate 100%. Cel mai elocvent lucru spus de Croitoru este că nu își propun promovarea în acest an. Să-și vadă de drum în acest caz. Azi, la Foresta nu se poate da nici un leu. Nu au justificat banii primiți. Nu are sens să-i chemăm la judecată în Consiliu Local atâta timp cât nu le-am dat nici un leu și nici nu au șanse să primească fără justificarea banilor primiți”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Ion Lungu îi dă dreptate lui Sorin Avram în privința finanțării Forestei.
 Vizualizări articol: 897 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Primarul Ion Lungu îi dă dreptate lui Sorin Avram în privința finanțării Forestei1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei