Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 174 (8398)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Promoția 2023

Toți absolvenții Colegiului Militar au fost admiși în unități de învățământ superior militare, din țară sau străinătate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toți absolvenții promoției 2023 „General Constantin Christescu - 100”, de la Colegiul Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung, au fost admiși în unități militare de învățământ superior, devenind astfel studenți în instituții academice de prestigiu, din țară sau din străinătate.

Într-un bilanț al performanțelor, doi absolvenți câmpulungeni sunt cadeți la două dintre cele mai prestigioase academii din Statele Unite ale Americii, United States Military Academy West Point, respectiv United States Air Force Academy Colorado Springs.

Alți patru absolvenți au ales să studieze medicina, fiind admiși la Facultatea de Medicină Militară din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Din aceeași promoție, 45 au optat pentru Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, 23 de absolvenți au ales Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov, 8 au fost admiși la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța, iar 27, pasionați de științele exacte, vor începe studiile superioare la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” din București.

Totodată, doi absolvenți își vor continua pregătirea la Universitatea Națională de Apărare „Carol I” din București și șapte la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”.

„Eforturile elevilor Colegiului Național Militar <Ștefan cel Mare> sunt răsplătite an de an după finalizarea procesului de admitere. Ambiția, seriozitatea în pregătire, dorința de a reuși și de a-și depăși limitele i-au determinat să lupte pentru visurile lor și astfel să continue, la un alt nivel, parcursul devenirii lor profesionale și umane. Reușita elevilor noștri confirmă, încă o dată, calitatea actului educațional desfășurat în colegiul câmpulungean. Felicitări pentru reușita voastră! Suntem mândri de voi și vă dorim mult succes în drumul ales!”, au transmis reprezentanții unității.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toți absolvenții Colegiului Militar au fost admiși în unități de învățământ superior militare, din țară sau străinătate.
 Vizualizări articol: 750 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Toți absolvenții Colegiului Militar au fost admiși în unități de învățământ superior militare, din țară sau străinătate5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei