Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 174 (8398)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Școala Gimnazială „Academician Haralambie Mihăescu” Udești a organizat a doua ediție a acțiunii „Împreună - școală pentru comunitate”

Joi, 27 Iulie 2023 (19:38:01)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În săptămâna 17-21 iulie 2023 a avut loc cea de-a doua ediție a Școlii de Vară „Împreună - școală pentru comunitate”, organizată de Școala Gimnazială „Academician Haralambie Mihăescu” din Udești. Scopul acestui proiect care a debutat în anul școlar precedent este implicarea voluntară a copiilor în activităţi recreativ-instructive, într-un cadru activ şi atractiv. Se dorește astfel valorizarea potenţialului individual şi de grup, precum și dezvoltarea aptitudinilor, creativităţii, imaginaţiei şi gândirii critice a participanților.

Acțiunea s-a desfășurat la Școala Gimnazială Știrbăț și au participat 130 de elevi din toate cele 7 structuri și 25 de cadre didactice voluntare din școlile udeștene. Copiii au avut ocazia de a socializa și de a se implica în diverse activități, cu o tematică variată: dezvoltare personală (exprimarea emoţiilor prin pictură, desen, colaj, modelaj etc.), sport și mișcare, știință și curiozități (experimente diverse), ateliere de creație artistică (creare de obiecte din materiale reciclabile, pictură, crafting), activități outdoor și de recreere, dezvoltarea competențelor de comunicare (limba română, limba engleză, limba franceză), folosind metode specifice educației nonformale. Dintre temele abordate se pot enumera: „Mici artiști, mari talente”, „Voie bună în pas de dans”, „Jocurile copilăriei”, „Tricoul meu’’, „Crafting creativ”, „Cu științele la joacă”, „Tehnica șervețelului”, „Texte literare folosind cuvinte din tehnică”, „Joc, poveste și culoare”, „FUNtastic English” și „Le monde merveilleux du Français”.

Conducerea școlii, prin directoarea Oana Anda Popescu, și asociația de părinți a unității de învățământ au ținut să mulțumească în mod special sponsorilor care au oferit câte o gustare în fiecare zi tuturor copiilor: Restaurant Brădet, din Suceava, SC Mihu Acoperișuri, din Ipotești, SC Fritehnic, din Ipotești, La Merinde - by George & Florin, din Șcheia, SC Altfel, din Suceava, SC Ecuator, din Ipotești, SC Ambianța, din Suceava, și SC Eurospeed, din Șcheia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Școala Gimnazială „Academician Haralambie Mihăescu” Udești a organizat a doua ediție a acțiunii „Împreună - școală pentru comunitate”.
 Vizualizări articol: 1415 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Școala Gimnazială „Academician Haralambie Mihăescu” Udești a organizat a doua ediție a acțiunii „Împreună - școală pentru comunitate”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei