Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 174 (8398)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sucevean evacuat din aeroport de polițiști după ce a fost refuzat la îmbarcare pe motive de alcool

Joi, 27 Iulie 2023 (10:09:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Postul de Poliție Transporturi Aeriene din Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava au fost nevoiți să intervină în forță, joi seară, pentru a evacua un bărbat care fusese refuzat la îmbarcare pentru că era beat și agresiv și care nu a acceptat ideea că poate fi lăsat la sol, deși avea bilet pentru cursa Suceava – Londra.

Miercuri seară, la ora 19.00, angajații Romanian Airport Services (compania ce se ocupă cu procesarea pasagerilor la Aeroportul Suceava), au alertat Postul de Poliție Transporturi Aeriene Suceava despre faptul că un bărbat în stare de ebrietate a început să devină recalcitrant, făcând scandal în incinta aeroportului, motiv pentru care a fost refuzat la îmbarcarea în cursa Suceava – Londra a companiei Wizz Air.

Companiile au dreptul de a refuza la îmbarcare pasagerii pe care îi consideră cu grad de risc.

Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, din Frătăuții Noi, nu a acceptat ideea că poate fi refuzat la îmbarcare la cursa pentru care a plătit bilet, astfel că lucrurile au degenerat.

Polițiștii au constatat că bărbatul este agresiv verbal și refuză să se legitimeze, astfel că s-a intervenit în forță pentru ca acesta să fie condus în postul de poliție.

Polițiștii i-au aplicat suceveanului amenzi în cuantum de 2.500 de lei, pentru refuz de legitimare și provocare de scandal. În plus, acesta s-a ales și cu interdicția de a mai călători în viitor cu aeronavele aparținând companiei Wizz Air.

În conformitate cu normele aeronautice în vigoare, persoanele în vădită stare de ebrietate ori recalcitrante, care pot pune in pericol siguranța zborului, pot fi refuzate la îmbarcarea în aeronavă.

Astfel de cazuri au  loc periodic la aeroportul din Suceava. Cei refuzați la îmbarcare au fost fie călători în stare avansată de ebrietate și vocali, fie călători care erau puși pe scandal pe fondul unei nemulțumiri și care nu au înțeles să înceteze și să treacă la un ton civilizat.

Companiile aeriene tratează foarte serios aceste cazuri, iar dacă un călător devine agresiv în avion se ia imediat măsura de întoarcere a avionului pe pistă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevean evacuat din aeroport de polițiști după ce a fost refuzat la îmbarcare pe motive de alcool.
 Vizualizări articol: 2012 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Sucevean evacuat din aeroport de polițiști după ce a fost refuzat la îmbarcare pe motive de alcool5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei