Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 174 (8398)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Dezintoxicare şi reintoxicare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am mai traversat această experienţă şi în cursul anului trecut, când Festivalul de Blues de la Brezoi m-a ţinut în munţi tot o săptămână, timp în care mi-am dat seama că există viaţă şi fără fotbal, tenis, Formula 1. Chiar dacă de această dată cazarea mi-a asigurat şi un televizor la care în principiu aş fi putut urmări măcar rezumatele, dacă nu transmisiile live, totuşi nu am făcut-o prea des, dintr-un motiv pe care orice iubitor de sport îl înţelege: când urmăreşti o competiţie în direct, te implici emoţional, suferi, te bucuri, traversezi toate sentimentele posibile. Când vezi înregistrarea, în principiu ştii şi deznodământul, că doar nu era să rabzi ore în şir fără să te interesezi ce au făcut ăia cu care ţii, aşa că senzaţia trăită e similară cu a mânca o ciorbă de burtă la conservă, în loc de aia proaspătă şi fierbinte pe care ţi-o aduce ospătarul. Să nu credeţi totuşi că în timpul celor 27 de concerte pe care le-am urmărit de marţea trecută până duminică nu am accesat şi site-urile de sport, pentru a afla fie ce bătaie umilitoare a luat Farul de la unii care totuşi au bătut-o pe Real Madrid, ba încă şi în deplasare, cu nici doi ani în urmă, fie că Lewis Hamilton a câştigat şi el un pole-position după nu mai ştiu câte mii de ani... În rest, ceea ce dădeau la capetele de jurnale de ştiri cele câteva televiziuni care au şi sport în grilămi-a fost absolut îndestulător. Am evitat astfel să mai văd hoţii cu fluier şi steag, să aud lătrăii comentându-i pe împiedicaţii care ar trebui alungaţi de pe gazoane, pentru că sunt doar nişte paraziţi, să-i înjur pe nesimţiţii de la antidoping care continuăsă o umilească pe Halep, să sufăr văzând că Hami pierde şi când pleacă din pole-position etc. Pot spune că m-am dezintoxicat pe deplin, cu ajutorul doamnelor Beth Hart şi Ana Popovic ori al domnilor Walter Trout, Vali Răcilăşi Hanno Hoefer. Revenit acasă, m-au reintoxicat FC Botoşani, cretinii care-l înjurăpe David Popovici şi, mai mult decât orice, toxina numită Șumudică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dezintoxicare şi reintoxicare.
 Vizualizări articol: 723 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Dezintoxicare şi reintoxicare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei