Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 134 (8358)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Caz șocant!

Suceveanul suspect principal în cazul fetiței ucise și ascunse în lada patului a fost arestat în lipsă și este căutat pe lista ”Most Wanted”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bărbatul din satul Sf. Ilie, comuna Șcheia, vizat de ancheta privind cazul fetei în vârstă de 12 ani ucise și ascunse în lada unui pat, într-un apartament din Sectorul 4 din București, a fost pus oficial sub acuzare de procurori pentru omor.

Pe 7 iunie, Tribunalul București a emis mandat de arestare preventivă pentru omor pe numele lui Marcel Ilie Șerbiuc, care a fost imediat dat în urmărire, în condițiile în care este fugit din țară.

Suceveanul apare deja pe lista ”Most Wonted” a Poliției Române, a celor mai importați urmăriți din România. În cazul său, urmărirea este deja extinsă și la nivel internațional.

Anamaria Constantin, fetița în vârstă de 12 ani, a dispărut în urmă cu o lună și jumătate, împreună cu mama ei. 

Fata era în custodia tatălui biologic, dar mama sa avea dreptul să o vadă periodic.

Mama este actuala concubină a lui Marcel Ilie Șerbiuc.

În preajma sărbătorilor de Paște, mama și-a luat fetița și ar fi dus-o într-un apartament închiriat de concubin, respectiv locul în care a fost descoperit trupul.

La un moment dat, mama și fiica nu au mai fost de găsit, fiind date dispărute imediat după Paște.

Timpul a trecut, Poliția nu pare să se fi implicat prea mult în căutări și nu s-a mai aflat mare lucru până acum câteva zile, când proprietarul unui apartament oferit spre închiriere în ultima perioadă a dat peste un cadavru în putrefacție, în lada unui pat.

În scurt timp, în cadrul anchetei, polițiștii de la ”Omoruri” au făcut legături cu cele două dispariții. 

Expertiza genetică a confirmat zilele trecute că este vorba de trupul fetei de 12 ani, dată dispărută de mai multă vreme. Identitatea i-a fost stabilită prin compararea cu ADN-ul tatălui biologic.

Fata ar fi fost ucisă în perioada sărbătorilor de Paște, probabil prin ștrangulare.

Se pare că Marcel Ilie Șerbiuc a fost văzut părăsind în grabă acel apartament acum câteva săptămâni. Cum mama fetei a dispărut și ea și nu a anunțat nimic, evident că este și ea suspectă.

Între timp femeia, mama fetei, a fost identificată și audiată. Evident, procurorii și polițiștii nu pot dezvălui încă detaliile anchetei, dar se pare că mama nu ar fi autoarea faptei sau complice.

Femeia a declarat că ultima oară bărbatul a rămas singur cu fetiţa, spunând că o duce acasă la tatăl ei biologice, conform înțelegerii.

 

Șerbiuc și-a bătut măr fosta iubită, dar a rămas cu cazierul curat

Cotidianul Libertatea a dezvălui în ediția de vineri, 9 iunie, că Marcel Ilie Șerbiuc are antecedente violente clare. Acum câțiva ani, când era acasă, la Sf. Ilie, el a avut o relație cu o fată mult mai tânără, elevă în clasa a XII-a. Când fata a vrut să-l părăsească, individul a devenit agresiv. La un moment dat a bătut-o atât de tare pe fosta iubită încât aceasta a avut nevoie de 25 de zile de spitalizare.

Șerbiuc a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de loviri și alte violențe, fiind condamnat de Judecătoria Suceava la 9 luni de închisoare cu suspendare.

La Curtea de Apel Suceava, unde urma să se judece faza finală a procesului, victima, între timp căsătorită și plecată în străinătate, a acceptat să se împace cu autorul, astfel că procesul penal a încetat. Evident că în aceste condiții cazierul lui Șerbiuc a rămas curat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul suspect principal în cazul fetiței ucise și ascunse în lada patului a fost arestat în lipsă și este căutat pe lista ”Most Wanted”.
 Vizualizări articol: 1230 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Suceveanul suspect principal în cazul fetiței ucise și ascunse în lada patului a fost arestat în lipsă și este căutat pe lista ”Most Wanted”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei