Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 134 (8358)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Solicitare

Liderul AUR, George Simion, i-a îndemnat pe suceveni să pună umărul la obținerea unui scor de 50% plus unu la următoarele alegeri parlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Programul de guvernare propus de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a fost prezentat în mod oficial în județul Suceava, în prezența liderului național al acestui partid, George Simion. Evenimentul de lansare a programului de guvernare în 15 puncte „Reconstruim România” a avut loc în sala mică a Casei de Cultură din Suceava, în prezența unor invitați precum Sorin Lavric, Ioana Ramona Bruynseels și Antonio Andrușceac și a parlamentarilor suceveni ai AUR, Dorel Acatrinei, Florin Pușcașu și Mircea Dăneasa. Sala mică a Casei de Cultură a fost plină de membri ai AUR Suceava, dar și de invitați și simpatizanți, printre aceștia numărându-se un număr semnificativ de oameni de afaceri, dar și preoți, printre cei prezenți la lansarea programului de guvernare AUR numărându-se și fostul senator PSD de Suceava Ovidiu Donțu și primarul din Bosanci, Neculai Miron.

 

AUR militează pentru respingerea ideologiei de gen și reafirmarea culturii naționale și a suveranității României în Europa și în lume

Lansarea programului de guvernare a început cu o rugăciune de binecuvântare rostită de un preot sucevean, care a fost urmată de intonarea Imnului Național al României. Au urmat apoi o serie de intervenții din partea invitaților care au prezentat modul în care AUR intenționează să guverneze România după alegerile de anul viitor. Printre cei care au prezentat programul de guvernare s-a numărat și cadrul universitar sucevean prof. univ. dr Veronica Grosu. Astfel, cele 15 puncte ale programului urmăresc ridicarea standardului de viață prin stimularea economiei și a mediului de afaceri din România; reducerea taxării muncii, optimizarea fiscală și debirocratizarea statului; valorificarea resurselor țării în interesul românilor; reindustrializarea României și asigurarea independenței energetice; dezvoltarea capacităților autohtone de producție; încurajarea natalității și a familiei și construirea de spitale și de policlinici.

La acestea se adaugă investiții în școli, cu precădere în liceele vocaționale și în școlile de arte și de meserii; ducerea la bun sfârșit a proiectelor de infrastructură rutieră și modernizarea portului Constanța; reducerea numărului de parlamentari la 300 și a numărului de ministere la 12 și depolitizarea administrației publice centrale și locale; introducerea responsabilității magistraților pentru erorile comise; dezvoltarea și eficientizarea serviciilor sociale; investiții în agricultură și în turism; sprijinirea gospodăriilor țărănești și a asociațiilor agricole, prin programe de finanțare și protejarea familiei naturale, respingerea ideologiei de gen și reafirmarea culturii naționale și a suveranității României în Europa și în lume.

De precizat că cei care doresc să vină cu idei și completări pe marginea acestor puncte, dar nu numai, sunt invitați să o facă prin completarea unui formular la adresa de internet programaur.ro.

 

George Simion: AUR vrea să oprească un alt „cancer care duce România în metastază”, și anume alianțele politice și coalițiile de guvernare

În una dintre intervențiile sale din timpul lansării programului de guvernare, George Simion a spus că AUR trebuie să obțină un rezultat record la următoarele alegeri, de 50% plus unu din numărul de voturi, pentru a putea pune singuri în aplicare acest program. „Mi-a spus unul dintre cei mai mari antreprenori români că dacă reușim să facem 30% din acest program mai avem și peste 10 ani o Românie și nu o colonie, cum avem în prezent. (...) Nu o să curgă lapte și miere în nici o guvernare. Dar poate fi mai bine și putem reveni la o normalitate. Asta ne propunem”, a spus George Simion.

El a subliniat faptul că AUR vrea să oprească un alt „cancer care duce România în metastază”, și anume alianțele politice și coalițiile de guvernare. „Racul, broasca și cu știuca. Fiecare cu fiecare în politica românească s-a aliat și se alege praful. Avem nevoie de un scor record pentru că fără 50% plus unu la următoarele alegeri nu vom putea implementa nici 10% din acest program de guvernare. Numai dacă vorbim de presiunea extrem de mare din partea primarilor PSD și PNL de a păstra mici feude și o să fim blocați. De aceea avem nevoie de voi. Suntem inamicul public numărul unu pe toate televiziunile. Și televiziunile lor vor bombarda constant în AUR. De aceea avem nevoie de voi, de fiecare dintre voi să ducă programul acesta de guvernare în fiecare casă. Informația să meargă din om în om și în felul ăsta o să reușim pentru că nu sunt puternici cei care țin România captivă astăzi. Noi suntem mai puternic ca ei. Mergem și luptăm până la capăt și cu ajutorul lui Dumnezeu o să reușim”, le-a transmis George Simion celor prezenți.

 

Simion: „Noi nu venim să parazităm România”

În același timp, el a arătat că AUR nu va veni la guvernare pentru „a parazita România”, ci pentru a reconstrui țara. „E nevoie de AUR pentru că membrii acestui partid știu de la început că intri pentru a da pentru țară și nu vii să iei  pentru tine. Nu venim ca celelalte formațiuni să parazităm și să îngropăm România. Venim să reconstruim România. De aceea, în acest program propunem exploatarea primară, secundară, terțiară a tuturor resurselor naturale ale României. Avem una dintre cele mai bogate țări din Europa și avem populația la toate capitolele și standardele de viață pe penultimul și ultimul loc. Sigur că nu se poate face totul peste noapte. Noi ne propunem ca în 10 ani să ajungem la media europeană. Este un obiectiv cât se poate de atins”, a spus Simion.

El a adăugat că AUR își propune ca toate resursele naturale ale solului și subsolului din România să fie incluse într-un Fond Suveran de Investiții care are două direcții mari, acoperirea deficitului la fondul de pensii, salarii și asigurări sociale pentru a opri orice împrumut care nu vizează dezvoltarea și realizarea de investiții în sistemul energetic național, având în vedere că în momentul de față românii plătesc facturile cele mai mari la energie. Liderul AUR a subliniat faptul că atât el, cât și partidul pe care îl conduce își doresc ca împreună cu românii să înceapă o guvernare „care să țină și cu România”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul AUR, George Simion, i-a îndemnat pe suceveni să pună umărul la obținerea unui scor de 50% plus unu la următoarele alegeri parlamentare.
 Vizualizări articol: 1294 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Liderul AUR, George Simion, i-a îndemnat pe suceveni să pună umărul la obținerea unui scor de 50% plus unu la următoarele alegeri parlamentare1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei