Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 105 (8329)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Intervenție contracronometru

Incendiu la cabina unui autotren, cu pericol de propagare la un rezervor de 2.000 de litri de motorină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pompierii militari de la Rădăuți au avut parte de o intervenție dificilă, sâmbătă, la Milișăuți, unde s-a anunțat izbucnirea unui incendiu la un cap tractor cu platformă ce aparține unui agent economic din orașul Milișăuți. Alarma s-a dat în jurul orei 12:30, în curtea unei societăți de transport intern și internațional de marfă.

Pompierii au explicat de ce intervenția a fost dificilă:

”La sosirea echipajelor, autovehiculul ardea generalizat, existând pericolul ca flăcările să se extindă la un rezervor cu 2.000 de litri de motorină, la alte două capuri tractor, parcate în apropiere, precum și la două clădiri, o hală de reparații auto și o casă de locuit”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava.

Pompierii de la Rădăuți, alături de cei de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Milișăuți, au acționat cu trei autospeciale cu apă.

Echipajul SMURD a intervenit și el pentru a acorda ajutor unei femei în vârstă de 41 de ani (soția administratorului), care suferise un atac de panică.

Incendiul a fost localizat și stins în limitele găsite, dar cu pagube mari. Au ars capul tractor, în proporție de 90%, și panoul platformei, cu tot cu instalația electrică și cea de aer. De asemenea, s-a degradat pompa rezervorului cu motorină.

”Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect sau cu izolația deteriorată”, transmit pompierii militari suceveni.

Administratorul societății, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Milișăuți, le-a declarat polițiștilor că în ziua de sâmbătă a mutat ansamblul auto câțiva metri, după care s-a deplasat spre municipiul Rădăuți. Ulterior, a fost contactat telefonic de către un angajat care l-a anunțat că vehiculul greu a luat foc.

Atât pompierii cât și administratorul societății au relatat că nu există suspiciunea cu privire la incendierea intenționată a ansamblului, cauza fiind după toate probabilitățile un scurt circuit electric. Paguba a fost estimată la 40.000 de euro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiu la cabina unui autotren, cu pericol de propagare la un rezervor de 2.000 de litri de motorină.
 Vizualizări articol: 533 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendiu la cabina unui autotren, cu pericol de propagare la un rezervor de 2.000 de litri de motorină0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei