Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 105 (8329)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

DPA piesetractor.ro

Primul magazin modern dedicat agricultorilor și fermierilor, deschis la Salcea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tot ce ai nevoie pentru lucrări agricole, îngrijirea grădinii, a casei ori pentru creșterea animalelor, le găsești acum într-un singur loc – primul magazin  dedicat agricultorilor și fermierilor - DPA piesetractor.ro powered by Kramp.

Deschis la Salcea, într-o localitate de oameni harnici, magazinul dedicat gospodarilor amatori și profesioniști este o investiție locală de mare utilitate pentru locuitorii județelor Suceava și Botoșani, mai ales că este amenajat chiar la drumul național care face legătura între ele, DN 29, aproape de Aeroport.

Magazinul DPA piesetractor.ro are ca adresă Calea Sucevei 124, dar toată lumea știe locația respectivă ca fiind “La tractorul roșu” - pe partea dreaptă, cum mergi de la Suceava spre Botoșani.

Programul de funcționare este 08:00 – 17:00, de luni până vineri, iar sâmbăta 08:00 – 12:00.

Magazinul este deservit de cinci specialiști care consiliază clienții la raft, precum și de două angajate care se ocupă de partea de casierie și contracte.

Toate produsele sunt însoțite de cod QR, prin scanarea căruia cei interesați pot afla toate datele tehnice de care au nevoie.

În magazin este foarte ușor de găsit ceea ce caută clienții, toate produsele fiind structurate pe zone clar delimitate, de la cele de unelte de grădină la îmbrăcăminte, de la elemente de prindere tractor la produse de erbicidat, de la cele necesare pentru creșterea animalelor la mii de piese și echipamente service, de la chimicale cu diverse întrebuințări în culturile agricole, semănat, până la corpuri de iluminat și instalații solare pentru garduri electrificate, necesare crescătorilor de animale.

Prin deschiderea magazinului DPA s-au creat șapte noi locuri de muncă, care au fost ocupate de persoane din Salcea și Dumbrăveni.

În total, grupul Moira a ajuns astfel la 110 angajați, fiind unul din principalii angajatori din zonă.

 

Investiție de 1 milion de euro și planuri pentru cel puțin încă patru magazine

Inaugurarea magazinului care face parte din grupul Moira, o afacere locală de succes, gestionată de Mihai Maxim, a avut loc la finele săptămânii, în prezența a sute de participanți – colaboratori, parteneri de afaceri, invitați de seamă, dar și numeroși localnici, dornici să descopere produsele de care au nevoie și pe care le găsesc atât de aproape.

Investiția totală pentru deschiderea noului magazin este de un milion de euro și a fost realizată în parteneriat cu Kramp, o companie din Olanda care are aproape 450 de magazine de acest gen în Europa.

“Magazinul este conceput ca un plus pentru agricultori, fermieri, dar și pentru cei care se îngrijesc de casă și grădină. Avem o experiență de aproape 30 de ani în domeniu și de aceea am decis să deschidem un magazin specializat pentru astfel de necesități. La DPA găsești tot ce ai nevoie, iar ce avem expus în magazin reprezintă doar o mică parte din cele peste 20.000 de produse pe care le avem în stoc și sunt prezentate pe site-ul www.piesetractor.ro , unde înregistrăm o medie de 400 – 500 de comenzi pe zi. De aceea, pe lângă spațiul aferent magazinului, de 400 de mp, avem încă două depozite, cu suprafețe de peste 1000 mp fiecare”, a explicat Andrei Corniciuc, manager Moira DPA.

Noul concept de magazin adresat fermierului și gospodarului urmează să fie extins în cel puțin patru alte locații, prin transformarea magazinelor din rețeaua Moira, din Botoșani, Rădăuți, Brașov și Suceava. Toate vor fi PBK, adică powered by Kramp.

“Alături de Moira DPA, partenerul nostru strategic, am reușit să aducem pe piața din România un concept nou de retail, iar clienții sperăm să se bucure de diversitatea produselor, a gamelor existente, de raportul foarte bun calitate-preț. Împreună cu ei vrem să dezvoltăm acest nou concept de magazin, în care agricultorii și fermierii găsesc tot ce au nevoie, sub același acoperiș. Moira este o afacere de familie, care se potrivește foarte bine cu modelul de business Kramp, care este lider pe piața agro în Europa de mai bine de 75 de ani.

Am încheiat un parteneriat pe termen lung, pe care dorim să-l dezvoltăm, iar acesta este doar un început”, a declarat Mihai Georgescu, reprezentantul companiei Kramp în România.

Invitat la tăierea panglicei inaugurale, primarul orașului Salcea, Ezekiel Belțic, a spus că este un beneficiu și o onoare deschiderea unui astfel de magazin în localitate, beneficiile fiind atât de ordin economic pentru bugetul local cât și din prisma creării de locuri de muncă, iar administrația este obligată să fie alături de mediul de afaceri, pentru ca împreună să prospere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul magazin modern dedicat agricultorilor și fermierilor, deschis la Salcea.
 Vizualizări articol: 1037 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primul magazin modern dedicat agricultorilor și fermierilor, deschis la Salcea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei