Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 31 (8255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsură

Fiul care și-a terorizat propria mamă, arestat preventiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul de 31 de ani din Câmpulung Moldovenesc care și-a terorizat propria mamă a fost arestat preventiv. Magistrații de la Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile pe numele lui Anton Cervinschi pentru comiterea infracțiunii de „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordinul de protecție a oricăreia dintre măsurile prevăzute la art. 38, alin. 1 și dispuse prin ordinul de protecție”. În ziua de vineri, 3 februarie, mama tânărului a sunat la poliție și a reclamat că fiul ei a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție instituit de instanța de judecată. Mai exact, acesta avea interdicția de a se apropia la o distanță mai mică de 100 de metri față de mama sa și de locuință. Polițiștii chemați la fața locului l-au găsit pe Anton Cervinschi, care dormea într-o cameră a casei. El le-a spus polițiștilor că știa de ordinul de protecție, numai că le-a încălcat cu bună-știință. Tânărul era nemulțumit de locuința pusă la dispoziție de Primăria Câmpulung Moldovenesc și a spus că nu vrea să stea în ea, motiv pentru care s-a întors la casa mamei. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției, iar ulterior a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, pentru ca luni să fie arestat pentru 30 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiul care și-a terorizat propria mamă, arestat preventiv.
 Vizualizări articol: 465 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fiul care și-a terorizat propria mamă, arestat preventiv0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei