Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 31 (8255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Golul care schimbă perspectivele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rareori l-am văzut pe Bursuc așa afectat ca după înfrângerea asta cu FCSB. Zicea că golul lui Edjouma a venit de nicăieri, dar nu cred că s-a referit la faza în sine, ci la faptul că echipa sa reușise să-i liniștească pe bucureșteni, nimic nu prevestea golul. Altfel, el a venit tot în urma uneia dintre recuperările nenumărate reușite de cei de la FCSB la mijlocul terenului, cu avansarea lui Edjouma și încrucișarea cu Tavi Popescu. Aici cred că a greșit Manea, care a ales să-l taloneze pe lățimea terenului, în loc să facă pasul la ofsaid. Astfel că Popescu a primit și a întors ireproșabil, iar de data asta Edjouma a liftat mingea pe lângă Scuffet, după ce în prima repriză fusese blocat de italian într-o poziție similară. Și apropo de prima repriză, FCSB și-a surclasat într-un mare fel rivala, de parcă era diferență de o divizie între jucători! Se spune că terenul greu dezavantajează jucătorii tehnici, dar iată că pământul înghețat a jucat feste doar clujenilor, care încercau să acopere mingea după contactul cu solul, în loc s-o joace din aer, ca oaspeții. Drept e că fotbaliștii celor de la FCSB se pretau mai mult la așa ceva, au abundat pasele din prima și situațiile de gol, era neverosimil. Doar Krasniqi s-a ridicat la înălțimea adversarilor în acest mitan, după care Petrescu a remediat lucrurile, cum era de așteptat. A făcut și schimbări realiste, iar ocaziile au început să apară la poarta lui Târnovanu, deși, ciudat, Krasniqi n-a mai fost la același nivel. Și avea dreptate Bursucul, e greu când n-ai om de gol, chiar dacă lui Yeboah i-a reproșat, pe bună dreptate, că a ținut să fie el omul de gol, șutând din unghi în loc să paseze simplu la Deac. Până la urmă, în loc de 12 puncte, n-au rămas nici 9, căci s-a înscris dincolo și punctele sunt acum doar 6. Îmi imaginez calculul pragmatic specific lui Petrescu... ”cu egal rămânem la 9 puncte, asta înseamnă 4 sau 5 în play-off, mai tragem de un egal cu ei și deja nu mai sunt la mâna lor”! Uite că de-acum trebuie să pună și clujenii ceva pe masă.

Luni, Farul a profitat și s-a cocoțat iar pe primul loc, prin victoria împotriva Craiovei lui Rotaru, o echipă care nu e echipă, ci o adunătură de individualități (plus Arlauskis, care nu îmbătrânește frumos). La Farul, nu-i problemă pentru Hagi dacă nu mai e Pitu, îl scoate din pălărie pe junele Mazilu, care și marchează, dar pot spune că mie mi-a plăcut mai mult înlocuitorul lui din a doua repriză, Cojocaru. Cum ar fi, când doi-trei se ceartă (Rapid e și ea acolo, la aspirație), să câștige Hagi cu trupa asta de imberbi?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Golul care schimbă perspectivele.
 Vizualizări articol: 666 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Golul care schimbă perspectivele5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei