Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 31 (8255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

CCI Suceava organizează la finalul acestei săptămâni Târgul de Nunți „Bucovina”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerț și Industrie Suceava va organiza în perioada 10 – 12 februarie o nouă ediție a Târgului de Nunți „Bucovina”. Evenimentul va avea loc la primul etaj al Iulius Mall Suceava. Președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a precizat că în cadrul târgului vor fi prezenți cei mai importanți expozanți din domeniul evenimentelor private. „Cuplurile care își doresc o nuntă de poveste sunt așteptate în perioada 10 – 12 februarie 2023  în incinta Iulius Mall, unde expozanții specialiști în domeniul evenimentelor private vă așteaptă cu nenumărate oferte și promoții”, a spus Lucian Gheorghiu. Astfel, casele de modă Boutique Mariage, My Bride, White Art și Helen Bride  își vor prezenta cele mai noi modele de rochii de mireasă, iar atelierele de croitorie Marian Istrate, Ursachi Tailoring și Croitoria Cuti vor expune cele mai moderne costume pentru miri. În cadrul târgului vor fi prezente și brand-urile Stil Biju, Atlantis Gold, Astoria Gold și Ella Bijou, care au pregătit reduceri pentru verighete și inele de logodnă și cu pietre prețioase, pe întreaga durată a târgului. Apoi, Madrigal Events, Regatto și Restaurant Casa Negru vor avea oferte pentru serviciile de închiriere săli și restaurant, iar specialiști în îndulcirea evenimentelor private precum Delicatese Larisa, Cofetăria Ambianța și Cofetăria Nazz vor prezenta o varietate de candy bar-uri, torturi și prăjituri.

De asemenea, Indigo Cards, Florăria Crystal, Simply Mind, Nuntă în flori, Pixeda, Smile Zone, Mavi Studio, CMJ Digital Events, Publiserv, Moodecor, Colțu’ Vesel, Studioul de invitații și Videobooth 360 Suceava vor avea oferte pentru invitații de nuntă, mărturii, servicii foto-video profesionale, decoruri și ornamente florare. „Târgul de Nunți Bucovina este locația perfectă, unde veți găsi întreaga gamă de servicii specializate pentru ca evenimentul tău să devină un vis împlinit. Nu în ultimul rând, pe lângă ofertele de neratat, pe perioada târgului se va organiza o tombolă cu premii oferite de către expozanți”, a mai spus președintele executiv al CCI Suceava. Târgul de Nunți „Bucovina” va fi deschis între orele 10:00 și 22:00. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava organizează la finalul acestei săptămâni Târgul de Nunți „Bucovina”.
 Vizualizări articol: 567 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CCI Suceava organizează la finalul acestei săptămâni Târgul de Nunți „Bucovina”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei