Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 301 (8218)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

La trecerea în 2023

Revelion în aer liber la Suceava, cu Anda Adam, Bosquito, Medvedi, muzică populară și focuri de artificii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tradiția Revelionului în aer liber revine la Suceava, pe esplanada centrală, după doi ani de pauză, cu un program artistic diversificat, cu îndrăgiți artiști ai muzicii populare, dar și cu invitați speciali – vedete ale muzicii ușoare. Iar la miezul nopții, nelipsitul spectacol de artificii, care marchează trecerea în noul an – 2023. Programul Revelionului a fost anunțat de primarul Sucevei, Ion Lungu, care a precizat și artiștii care concertează la spectacolul dintre ani.

”Primăria Suceava organizează anul acesta Revelionul în aer liber. După doi ani de zile în care nu a putut fi organizat, iar anul trecut am dat doar spectacol de artificii, anul acesta avem muzică pentru toate gusturile. Programul începe de la ora 18.00 cu muzică populară: Adriana Crainiciuc, Antonia Seciu, Lavinia Penciuc, Ansamblul Sălceanca, Laura Haidău, Gabriela Teișanu, Nicoleta Cojocaru, Nicolae Vieru, Clara Hurjui, Marius Zgâianu, Doina și Ciprian Petroaie, Alexandru Recolciuc, Andra Matei.

Pe partea de muzică ușoară vine Bogdan (Medvedi – de la fosta trupă MAXIM) – de la 21.30, Anda Adam de la 22.00 și Bosquito – de la 22.40. La ora 23.30 urcă pe scenă Margareta Clipa, iar la miezul nopții va fi foc de artificii”, a spus Ion Lungu, care a precizat că după miezul nopții vor mai cânta Sorin Filip, Dana Dăncilă, Călin Brăteanu, Lucia Păltineanu și Gheorghiță Rotaru.

Edilul Sucevei a precizat că nu e simplu să găsești artiști în seara de Revelion, au și prețuri mai mari, plus că nu le convine să vină de la București și să piardă alte evenimente.

”Invit sucevenii să participe la Revelion, așa cum am văzut la manifestările organizate cu ocazia Zilei Bucovinei, când foarte multă lume a venit, dornică de evenimente”, a adăugat primarul Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Revelion în aer liber la Suceava, cu Anda Adam, Bosquito, Medvedi, muzică populară și focuri de artificii.
 Vizualizări articol: 1036 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Revelion în aer liber la Suceava, cu Anda Adam, Bosquito, Medvedi, muzică populară și focuri de artificii1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei