Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 301 (8218)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Despre ce vorbeşte neisprăvitul?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mă pregăteam să scriu cu totul altceva, anume despre lupta dintre cei doi giganţi (chiar dacă unul e "pitic"!), Ronaldo şi Messi, care au monopolizat de mai bine de un deceniu bătăliile pentru trofeele lumii, mai întâi la nivel de club, apoi la nivel de echipe reprezentative, dar de fapt ducând o luptă unul la unul pentru gloria sportivă personală. Caunul care a ţinut mereu cu Ronaldo, mă văd silit să recunosc acum, după ce Piticul s-a încoronat campion al lumii, că această luptă este în sfârşit încheiată şi că marele câştigător este argentinianul. În timp ce îmi formulam nişte idei, la Digi Sport a apărut un individ pe nume Burleanu, care cică ar fi preş. pe la Federaţia Română de Fotbal. De fotbal cu piciorul!, ca să n-avem vorbe. Ei bine, la 3 zile după încheierea Campionatului Mondial unde e clar că s-a dus... beeep! şi s-a întors tot beeep!, neisprăvitul ăsta avid (de fapt de-a dreptul bolnav) de putere, din moment ce s-a înconjurat de servitori devotaţi şi la fel de nepricepuţi la fotbal cael, proveniţi din futsal şi alte ghiduşii d-astea, ne vorbeşte despre nu ştiu ce fel de strategii financiare, despre "crearea unui cadru legislativ care să favorizeze asocierea între entităţi..." Ptiu!, oare ce blestem s-o fi abătut asupra naţiei ăsteia!? Neisprăvitul tocmai întors din Qatar a continuat strategiile de optimizare a potenţialului tinerilor să bolborosească bazaconii despre "strategii de optimizare a potenţialului tinerilor", dar şi despre crearea în cadrul Federaţiei (cică) de Fotbal a unui post de "manager de <athletic performance>" (!!!), un fel de lucrul dracului în vârfu' dealului, imposibil de înţeles de marea masă a analfabeţilor din fotbalul nostru, dar şi de majoritari, adică de cei cu 2-4  clase. V-aţi prins ce a înţeles derbedeul din World Cup? Vă spun eu: nimic!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Despre ce vorbeşte neisprăvitul?.
 Vizualizări articol: 858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Despre ce vorbeşte neisprăvitul?5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei