Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 301 (8218)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Activități

Concursuri, teatru de păpuși, expoziții tematice, la Centrul Școlar ,,Sf. Andrei” Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul Școlar de Educație Incluzivă  (CSEI) ,,Sf. Andrei” Gura Humorului a îmbrăcat în luna decembrie „straie de poveste” și a desfășurat activități interesante și mult apreciate de elevi. Printre acestea se numără concursul ,,Iarna copilăriei”, care a dat startul activităților, provocându-i pe elevi să intre în cursă cu cele mai frumoase decoruri de iarnă, apoi, conștienți de necesitatea de a recicla, elevii au creat ,,Brăduțul Eco” care, de asemenea, a fost parte a unui concurs în cadrul căruia s-au decernat premii.

După cum ne-a spus prof. Gabriela Sîrbu, coordonator proiecte și programe educative în cadrul CSEI Gura Humorului, a urmat în programul de sărbătoare ,,Hai hui în ajun”, teatrul de păpuși pus în scenă cu o temă amuzantă și încântătoare, ce le-a captat atenția elevilor, transportându-i în frumoasa lume a poveștilor. Spre finalul lunii, mai aproape de sărbătorile de iarnă, elevii au fost încântați să admire momentele artistice oferite de parteneri ai școlii, alături de care au petrecut clipe semnificative.

Șirul evenimentelor s-a încheiat cu de acum tradiționalul ,,Vis de iarnă”, ajuns la a VI-a ediție, concretizat în expoziția ,,Magia iernii” și serbarea de Crăciun, care a adus împreună elevi, părinți, parteneri și invitați, într-o atmosferă impresionantă plină de voioșie și candoare la care a fost martor și Moș Crăciun. Toate momentele artistice pregătite de cadre didactice inimoase și implicate în coordonarea elevilor au pus în lumină bucuria și emoția pe care copiii în mod deosebit o simt în preajma Crăciunului, iar momentele speciale create de elevii invitați de la școlile de masă s-au împletit cu cele ale gazdelor într-un spectacol unic și sensibil, apreciat de  participanți. „Ne dorim pentru copiii noștri să fie fericiți, să adune amintiri frumoase din copilărie, să învețe tradițiile, obiceiurile și datinile strămoșești și să le ducă mai departe, să le dăruiască în familie și în comunitate ca bunuri de preț moștenite de la înaintași. Credem că acest lucru este posibil prin munca și dăruirea dascălilor care îi modelează și a partenerilor care cu bunăvoință se alătură acțiunilor noastre. Ajutoarele Moșului au fost în acest an Primăria orașului Gura Humorului, Asociația Dăruiește Bucovina și Ocolul Silvic Gura Humorului, cărora le mulțumim cu recunoștință în numele copiilor”, a transmis prof. Gabriela Sîrbu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursuri, teatru de păpuși, expoziții tematice, la Centrul Școlar ,,Sf. Andrei” Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 528 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursuri, teatru de păpuși, expoziții tematice, la Centrul Școlar ,,Sf. Andrei” Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei