Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 276 (8193)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Master Auto Glass sau specialiștii la care apelați pentru înlocuire parbrize autoturisme în Suceava

Aveți nevoie de înlocuirea unui parbriz? Aveți fisuri în parbrizul mașinii? Master Auto Glass din Suceava vă oferă servicii profesionale în acest sens. Nu doar că prestează aceste servicii, însă de la aceeași sursă puteți și achiziționa în sine parbrizul necesar.

Cu un stoc generos de 5000 de parbrize, dar și lunete și geamuri laterale, cei de la Master Auto Glass sunt un nume de reper în privința serviciilor de inlocuire parbrize autoturisme in Suceava. Din fericire, parbrizul nu necesită înlocuire ce depinde de numărul de kilometri spre exemplu. Cu toate acestea, la un impact când rezultă o fisură, aceasta este ireparabilă. Acesta este momentul în care veți descoperi Master Auto Glass.

 

Când este timpul potrivit pentru a schimba parbrizul

De la primele fisuri sau chiar prima fisură. Specialiștii spun că nu e loc de amânări când se întâmplă un accident aparent minor, cum ar fi o piatră care sare pe parbriz și produce o fisură. Aceasta se extinde și riscul este cu atât mai mare ca totul să se crape, cu cât și vremea este nefavorabilă. De asemenea, trepidațiile cauzate de drumuri cu denivelări spre exemplu, pe fondul vitezei de deplasare vor face ca orice fisură să se extindă.

Pățitul o știe mai bine,spune o vorbă. Parbrizul poate fi spart, crăpat, fisurat, din diverse cauze. Grindină, ramuri de copaci care cad pe mașini în urma vijeliilor pot fi explicații ale acestor situații. Lucrurile se pot întâmpla voit sau nu, din accident cu sau fără vinovați pe care să îi blamați. Cert este că nu este timp de pierdut, trebuie să vă ocupați imediat de procedura de înlocuire. În acest sens căutați pe plan local pe cei care pot rezolva rapid și sigur înlocuirea parbrizului. Pe nișa parbrize Suceava se remarcă echipa de la Master Auto Glass.

 

Înlocuiri de parbrize, cu garanții incluse

Așa cum veți descoperi și în pagina oficială,masterautoglass.ro, intervențiile de acest gen vor fi urmate de garanții oferite de prestatorul de servicii. Astfel, după înlocuirea parbrizului beneficiarul primește și garanția aferentă, de 2 ani.

La service-ul Master Auto Glass își vor găsi rezolvarea cei care au nevoie de înlocuire parbriz atât pentru autoturisme, cât și pentru camioane. Procedura durează în medie câteva ore, iar ulterior veți primi și câteva indicații despre ce să faceți pentru a nu risca dezlipirea.

 

Înlocuire de parbriz în timp util

Un alt mare avantaj al celor care apelează la Master Auto Glass se referă la timpul destinat operațiunii. Timpul este prețios pentru toată lumea, nu ne permitem să batem pasul pe loc. Autovehicul personal sau de serviciu? Nu contează, operațiunea de schimbare a parbrizului va fi una rapid terminată. Asta fără să fie făcut rabat de la calitate.

Cât despre prețuri, depinde de tipul de parbriz și ce anume alegeți. Prețurile sunt unele competitive însă, în raport mulțumitor privind calitatea de execuție. Detalii despre servicii descoperiți și în pagina oficială.

 

Contact:

Suceava, Str. Traian Vuia nr. 2 D
contact@masterautoglass.ro
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Master Auto Glass sau specialiștii la care apelați pentru înlocuire parbrize autoturisme în Suceava.
 Vizualizări articol: 617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Master Auto Glass sau specialiștii la care apelați pentru înlocuire parbrize autoturisme în Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei