Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 276 (8193)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Libra Internet Bank – eveniment de anvergură organizat la Iași pentru mediul de afaceri din Moldova

Libra Internet Bank a organizat, pe 17 noiembrie 2022, cel mai important eveniment regional de business networking din această perioadă. Sub conceptul “Jazzy Business Talks by Libra”, evenimentul a avut drept scop facilitarea discuțiilor și inițiativelor antreprenoriale. Acțiunea a adus împreună peste 70 de oameni de afaceri importanți din Iași, Suceava, Piatra-Neamț și Bacău, fiind organizată la Hotel International Iași.

“Pe lângă finanțare, credem că datoria unei bănci este și de încurajare a ideilor de business. Prin acest eveniment unic în regiune, am reușit să creăm o platformă suplimentară pentru generarea inițiativelor de business din Moldova, unde suntem prezenți de peste 16 ani. Credem în business-uri care determină dezvoltare economică și în antreprenorii de succes care le conduc și care, joi seară, ne-au onorat în număr foarte mare cu prezența lor. Potențialul de dezvoltare economică din regiunea Moldovei este uriaș și ne bucurăm să contribuim direct, prin finanțare, dar și indirect, prin facilitare, la atingerea lui”, a declarat Emil Bituleanu, CEO Libra Internet Bank.

Pe parcursul evenimentului, alături de oamenii de afaceri, au fost prezenți din partea băncii Emil Bituleanu - CEO Libra Internet Bank, Corneliu Toma - Directorul Regional Moldova, precum și numeroși colegi din sucursale și din sediul central.

Regiunea Moldovei este, alături de Capitală, cea mai dinamica regiune pentru Libra Internet Bank, după creșterea numărului de clienți. Cele 7 sucursale ale Libra Internet Bank din regiunea Moldovei (două în Iași, câte una în Bacău, Focșani, Galați, Piatra-Neamț și Suceava) au personal specializat pentru deservirea clienților din domeniile agribusiness, dezvoltare imobiliară, profesii liberale, precum și pentru diverse nevoi de finanțare ale firmelor. Detalii privind ofertele băncii, programul de lucru și datele de contact pot fi găsite pe site-ul oficial al Libra Internet Bank.

***

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiții New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice bănci din România în ultimii ani, fiind specializată în domenii precum profesiile liberale, proiectele rezidențiale și agribusiness-ul. Banca acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și parteneriatelor cu fintech-urile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Libra Internet Bank – eveniment de anvergură organizat la Iași pentru mediul de afaceri din Moldova.
 Vizualizări articol: 798 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Libra Internet Bank – eveniment de anvergură organizat la Iași pentru mediul de afaceri din Moldova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei