Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 268 (8185)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În control

Magazin mixt închis pentru 10 zile pentru că gestionara a vândut băuturi alcoolice unui copil de 14 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un magazin mixt, din zona centrală a municipiului Câmpulung Moldovenesc, care avea activitate non-stop, a fost închis de polițiști în urma unui control care a avut loc în seara zilei de vineri, 11 noiembrie. Măsura suspendării activității pentru o perioadă de 10 zile a fost luată după ce gestionara magazinului i-a vândut băuturi alcoolice unui copil în vârstă de doar 14 ani. În plus, gestionara și societatea au primit amenzi pentru abaterile constatate.

Trebuie spus că este a patra unitate închisă de polițiști în ultimele trei săptămâni. În toate situațiile s-au constatat, în mod repetat, încălcări ale legii în ceea ce privește vânzarea de tutun și alcool către minori, dar și disfuncționalități pe linie economico-financiară.

Tot în aceeași seară, și tot în Câmpulung Moldovenesc, a mai fost verificată și o altă unitate de alimentație. Și aici s-au descoperit mai multe nereguli, motiv pentru care au fost aplicate două sancțiuni contravenționale pentru neutilizarea aparatelor de marcat electronice fiscale, respectiv pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun. În plus, au fost confiscate diferite sume de bani din încasări, întrucât acestea nu erau înregistrate în casa de marcat.

Acțiunea organizată în noaptea de vineri spere sâmbătă de Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a vizat prevenirea și combaterea infracțiunilor comise cu violență și creșterea gradului de siguranță rutieră, respectiv intensificarea activităţilor de prevenire şi combatere a încălcărilor legislației penale și contravenționale în ceea ce privește interzicerea comercializării băuturilor alcoolice către minori, dar și verificarea situației minorilor identificați în obiectivele controlate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Magazin mixt închis pentru 10 zile pentru că gestionara a vândut băuturi alcoolice unui copil de 14 ani.
 Vizualizări articol: 543 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazin mixt închis pentru 10 zile pentru că gestionara a vândut băuturi alcoolice unui copil de 14 ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei