Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 241 (8158)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sentință judecători

Un tânăr care i-a smuls lănțișorul unei bătrâne, condamnat și eliberat după trei luni de arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sentința dintr-un dosar de tâlhărie a venit pentru un tânăr în vârstă de 21 de ani cu o decizie de condamnare, dar și de punere în libertate în același timp. Nu este nici o greșeală în ce am scris mai sus, inculpatul primind o pedeapsă cu suspendare, ceea ce a încetat automat și arestul preventiv.

Moise Szucs a fost condamnat la o pedeapsă rezultantă de 1 an și 10 luni de închisoare, pentru o infracțiune de furt calificat și una de tâlhărie, pedeapsa stabilită de Judecătoria Gura Humorului fiind suspendată condiționat, pe durata unui termen de încercare de 3 ani.

Judecătorii de la Gura Humorului au decis așadar să îi mai dea o șansă de reabilitate tânărului de 21 de ani, cu precizarea că sentința poate fi atacată cu apel de către procurori, dacă aceștia vor considera că este cazul.

Cum pedeapsa este cu suspendare, judecătorii humoreni au constatat încetată de drept și măsura arestului preventiv.

Inculpatul se afla după gratii din 18 iulie a.c., așadar de aproape trei luni de zile.

Moise Szucs trebuie să se supună unui grafic de supraveghere în cei trei ani, să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității și bineînțeles să nu mai comită vreo infracțiune în termenul de încercare de 3 ani. În caz contrar, va executa pedeapsa în penitenciar.

Pe 18 iulie, la Poliția orașului Gura Humorului s-a prezentat o localnică în vârstă de 74 de ani, care a sesizat că în ziua anterioară, în jur de 19.30, un tânăr necunoscut i-a smuls de la gât un lănțișor și o cruciuliță de aur.

Judiciariștii de la Gura Humorului au demarat imediat cercetări și au reușit să stabilească în scurt timp cine este autorul. Moise Szucs a urmărit-o pe femeia în vârstă în timp ce se deplasa spre domiciliu și i-a smuls lănțișorul cu cruciuliță din aur, care era prins în jurul gâtului, estimat la o valoare de 1.600 lei. Polițiștii au reușit să recupereze lănțișorul, acesta fiind restituit proprietarei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr care i-a smuls lănțișorul unei bătrâne, condamnat și eliberat după trei luni de arest.
 Vizualizări articol: 597 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr care i-a smuls lănțișorul unei bătrâne, condamnat și eliberat după trei luni de arest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti File de Șalău cu sos de vin alb și cartofi natur Ingrediente- file de Șalău pentru o porție 200-250 gr.(se poate procura gata filetat)- ouă 2 buc.- sare, piper după gust- frișcă lichidă pentru gătit 100 gr.- cartofi albi pentru fiert 500 gr.- unt 50 gr.- verdeață (pătrunjel, mărar) Mod de... Citeşte