Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 241 (8158)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opt rețineri în arest după ce două grupuri de romi s-au încăierat pe tema comerțului cu bureți în Piața Rădăuți

Joi, 13 Octombrie 2022 (15:20:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un scandal de proporții care a avut loc miercuri în Piața Agroalimentară din Rădăuți s-a lăsat cu opt rețineri în arest, pentru săvârșirea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetările polițiștilor de la Rădăuți a rezultat că pe 12 octombrie, în jurul orei 14.00, un grup de persoane din Voitinel a venit în piață pentru a vinde ciuperci, iar în timp ce se aflau în locul public, la comerț, s-au întâlnit cu un alt grup din Voitinel și Horodnic de Sus. Al doilea grup se ocupa tot cu comerțul cu ciuperci.

Între membrii familiilor Beghian și Litră, în baza unor conflicte mai vechi, au început discuții contradictorii, urmate și de lovituri. Chiar dacă nici o persoană nu a suferit leziuni care să necesite îngrijiri medicale, scandalul a produs o importantă tulburare a ordinii din piață.   

”S-a stabilit că între două grupuri de persoane, din zona rurală arondată municipiului Rădăuți, a izbucnit un conflict generat de locațiile și modul de comercializare a ciupercilor de pădure în piața agroalimentară. În acest context, participanții la agresiune s-au încăierat, au provocat scandal public, tulburând ordinea și liniștea publică și s-au lovit reciproc”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Ofițerul a precizat că toate persoanele implicate au fost identificate și audiate.

După audieri, față de opt din cei implicați, din ambele tabere, șase bărbați și două femei, au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore.

În seara zilei de miercuri, s-au constituit escorte de poliție, iar cei opt au fost introduși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava. 

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, ancheta efectuându-se sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opt rețineri în arest după ce două grupuri de romi s-au încăierat pe tema comerțului cu bureți în Piața Rădăuți.
 Vizualizări articol: 1515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opt rețineri în arest după ce două grupuri de romi s-au încăierat pe tema comerțului cu bureți în Piața Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti File de Șalău cu sos de vin alb și cartofi natur Ingrediente- file de Șalău pentru o porție 200-250 gr.(se poate procura gata filetat)- ouă 2 buc.- sare, piper după gust- frișcă lichidă pentru gătit 100 gr.- cartofi albi pentru fiert 500 gr.- unt 50 gr.- verdeață (pătrunjel, mărar) Mod de... Citeşte