Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 241 (8158)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trimis în judecată după ce și-a înjunghiat fratele pe la spate

Joi, 13 Octombrie 2022 (17:35:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au anunțat că au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, un inculpat care  a comis infracțiunea de tentativă de omor asupra fratelui său.

Fapta este recentă, din 27 septembrie a.c., iar autorul a acționat cu lașitate, după ce fratele său s-a întors cu spatele la el.

În acea zi, polițiștii Secției Rurale Marginea au fost sesizați prin 112 despre faptul că doi frați din comuna Burla s-au agresat.

Din cercetări a rezultat că un localnic s-a deplasat la locuința fratelui său, Dumitru Cîrmaciu, în vârstă de 55 de ani. Pe fond de consum de alcool, bărbatul în vârstă de 55 de ani a adus în discuție un litigiu legat de loturile de teren moștenite de la un alt frate, iar spiritele s-au încins.

”L-a atacat violent și complet nejustificat pe fratele său, după care i-a cerut să plece. Persoana vătămată a dat curs solicitării, s-a întors cu spatele la inculpat, s-a îndreptat către uşa imobilului, iar atunci inculpatul, profitând că persoana vătămată era cu spatele la el, l-a lovit în zona spatelui cu un cuţit de bucătărie”, au descris agresiunea procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Fratele înjunghiat a fugit și a cerut ajutor unui vecin, care a sunat la 112, după care a dus victima spre Spitalul Județean Suceava. Graba vecinului a fost justificată, bărbatul înjunghiat fiind în stare gravă.

Victima a fost internată şi supusă unor intervenţii chirurgicale complexe în vederea salvării vieţii. Conform concluziilor medicului legist, leziunile produse persoanei vătămate pot necesita 25-30 zile de îngrijiri medicale, iar acestea au fost de natură a-i pune în primejdie viaţa.

Fapta a fost încadrată așadar fără dubiu la tentativă de omor, atât prin prisma leziunilor, cât și a modului în care a atacat și lovit autorul.

Cauza a fost instrumentată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, cu sprijinul unor lucrători de poliție judiciară din cadrul IPJ Suceava - Serviciul Investigații Criminale și al Secției de poliție rurală Marginea.

Dumitru Cîrmaciu va fi judecat la Tribunalul Suceava pentru tentativă de omor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trimis în judecată după ce și-a înjunghiat fratele pe la spate.
 Vizualizări articol: 1005 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trimis în judecată după ce și-a înjunghiat fratele pe la spate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti File de Șalău cu sos de vin alb și cartofi natur Ingrediente- file de Șalău pentru o porție 200-250 gr.(se poate procura gata filetat)- ouă 2 buc.- sare, piper după gust- frișcă lichidă pentru gătit 100 gr.- cartofi albi pentru fiert 500 gr.- unt 50 gr.- verdeață (pătrunjel, mărar) Mod de... Citeşte