Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 241 (8158)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


De unde atâtea nevricale?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cred că e lesne de observat că de o vreme încoace am făcut o fixație pentru câteva personaje din cele care au nu doar o prezență aproape continuă pe ecrane, în discuții, în articole, în comentarii, dar a căror atitudine este dintre cele care, cu o vorbă din popor, pot fi definite astfel: "cer palme". Ăștia sunt alde Burleanu, Stoichița, Iordănescu, ăsta din urmă la egalitate cu celălalt mare favorit al meu (ca subiect de articole!) Dan Petrescu. Există însă și ceva care îi deosebește fundamental: tipul de reacție în fața întrebărilor presei. În timp ce ăla de-l cheamă cape tac'su (am stabilit că asta e singura sa calitate!) este ponderat, aparent calm și răbdător, răspunzând însă numai ce știe el, indiferent ce întrebare i s-ar pune (ceea ce îl recomandă pentru o carieră politică de tip Iliescu!), ăstălalt se dedăla istericale atât pe marginea terenului, ceea ce e cumva logic și scuzabil, cât și (sau mai ales) atunci când se aflăîn fața presei. Pe care, e limpede, face tot ce ține de el spre a o evita. Sunt însă obligatoriile conferințe de presă unde derbedeul se repede din start la ziariști, înainte chiar caprimul dintre ei să-și fi terminat prima întrebare. Înainte de ultima etapă de campionat, în care CFR avea să joace exact cât... n-a jucat nici la Praga (unde proverbiala-i baftă porcească l-a mai ajutat o dată), Petrescu s-a repezit în ziariști, mârâind că lor nu le convine nimic, niciodată, și că de ce îl întreabă de frumusețea jocului, din moment ce el a adus 3 puncte pentru țară, pentru fotbalul românesc,pentru etc. După meciul de la Arad, a mai urlat o dată, ca să nu-și iasă din mână! De ce? Ete-așa! În mod evident, băiatul ăsta stă rău cu nervii, și zău că s-ar cuveni introdus și la antrenori un control psihologic/psihiatric, măcar anual. Cât privește performanțele în sine, de bine ce tot aduce Petrescu cu echipele lui puncte pentru țară, am ajuns să nu mai avem loc decât în Conference League, șiacolo numai toamna! Face cineva pariu că CFR nu trece de grupă nici anul ăsta?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De unde atâtea nevricale?.
 Vizualizări articol: 665 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
De unde atâtea nevricale?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti File de Șalău cu sos de vin alb și cartofi natur Ingrediente- file de Șalău pentru o porție 200-250 gr.(se poate procura gata filetat)- ouă 2 buc.- sare, piper după gust- frișcă lichidă pentru gătit 100 gr.- cartofi albi pentru fiert 500 gr.- unt 50 gr.- verdeață (pătrunjel, mărar) Mod de... Citeşte