Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 220 (8137)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   22 imagini |   ø fişiere video

Pe strada Zamca, nr. 17

Centrul de Beauty & Wellness „Salon Queen Elisabeta”, un concept nou ce aduce plus valoare industriei de frumusețe sucevene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul de Beauty & Wellness „Salon Queen Elisabeta” este un concept nou ce aduce plus valoare industriei de frumusețe sucevene, după ce „Salon Queen Elisabeta” a acumulat experiență și rezultate în 15 ani de activitate.

Lansat recent pe str. Zamca, nr. 17, Suceava (Romania, 720214), noul centru de sănătate este un loc în care predomină „calitatea, frumusețea, strălucirea regală”.

Cu un design modern, elegant, în care se îmbină armonios albul, cu nuanțe de gri, argintiu, negru, salonul oferă clienților un ambient plăcut, reconfortant.

Aici găsiți servicii de ultimă generație în domeniul Beauty & Wellness, la prețuri „înghețate”, adică la prețurile vechi, pe care salonul le practica înainte de valul de scumpiri de la începutul anului. Și asta din respect pentru clienții fideli, din respect pentru oamenii care aleg să pășească în acest centrul de frumusețe și sănătate.

 

Ce oferă Centrul de Beauty & Wellness?

Salon Queen Elisabeta” este afacerea Simonei Rusu,care a reușit, împreună cu o echipă de profesioniști, să deschidă în municipiul Suceava cel mai modern și complet Centru de Beauty & Wellness. „Salonul Queen Elisabeta” oferă Tratamente corporale (Criolipoliză, Emsculpting, RF Sculpt, Velashare, Endosfera, LPG, Picolaser, Kuma, Microniding, Criolaser, Laser Corporal); Tratamente faciale clasice (HIFU 7D, LPG Facial, Oxygen Terapie); Epilat ceară-laser; Solar vertical; Manichiură (Clasică, ACRYL, Bubber, Poli Gel, Semipermanentă, Extensii Gel); Pedichiură (Clasică, Semipermanentă, Pedichiura SPA); Micropigmentare (sprâncene, buze); Stilizare/Laminare (sprâncene, gene); Machiaj; Gene (2D, 3D, 4D, 5D).

Ca o noutate, centrul vine în întâmpinarea sucevenilor cu un program de nutriție (Remodelare, Pierdere în greutate). A rămas în cadrul salonului și Parfumeria, cu parfumuri arăbești (www.salonqueenelisabeta.ro), contact: 0748 279 422. Programul centrului de sănătate este deschis de marți până sâmbătă, între orele 9:00-18:00. Luni și duminică: închis.

 

 

 

Tratamente diverse

Am aflat de la Simona Rusu că în clinica de sănătate pe care o conduce sunt peste 20 de aparate de remodelare și înfrumusețare, care își așteaptă clientele pentru servicii de înaltă calitate. Noul concept al Clinicii de Beauty & Wellness „Salonul Queen Elisabeta” cuprinde și un program de nutriție, personalizat, specific pentru remodelare corporală.

Puteți să apelați la Clinica de Beauty & Wellness „Salon Queen Elisabeta” pentru tratamente de regenerare a vascularizației fine, a țesutului, epilare definitivă, uniformizarea tonurilor pielii, tratarea cicatricilor post acnee, post operator, de la intervenții chirurgicale, tratament de refacere completă a feței prin stimularea formării colagenului, eliminarea acneei, eliminarea ridurilor, îndepărtarea vergeturilor, reducerea porilor măriți, lifting facial corporal, îndepărtarea petelor de pe piele, remodelare corporală, drenare limfă, îndepărtarea grăsimilor pe anumite zone, remodelare prin conturarea țesutului, îmbunătățiri pentru cearcăne, tonifiere facială corporală etc.

Toate acestea sunt posibile datorită unor specialiști, echipei de la „Salon Queen Elisabeta”, oameni dedicați, profesioniști, mereu amabili, care au multă răbdare și care își primesc de fiecare dată oaspeții cu un zâmbet. În cea mai mare parte a cazurilor, specialiștii de la „Queen Elisabeta” răspund și celor mai exigente cereri din partea doamnelor.

 

„Avem în plan să deschidem și o sală de sport exclusivistă”

Centrul de Beauty & Wellness „Salon Queen Elisabeta” poate oferi clientelor, spre vânzare, doamnelor care țin la frumusețe, la confort și la produse de calitate, parfumuri arăbești, produse de la Rituals, cosmetice profesionale de la Keune, set de îngrijire de la Nashi, dar și bijuterii, haine, genți etc., la care raportul calitate-preț este unul echilibrat.

„Ne-am dorit foarte mult ca într-un loc plăcut, relaxant, doamnele să își rezolve mai multe probleme legate de Beauty & Wellness. Asta face <Salon Queen Elisabeta>. Vine cu produse de calitate, la prețuri echilibrate, din mai multe domenii, pentru ca toate clientele noastre să găsească aici ceea ce au nevoie. Avem în plan să deschidem și o sală de sport exclusivistă, o sală de fitness pentru femei în care acestea să se simtă confortabil, să aibă mai multă intimitate decât într-o sală de sport obișnuită”, ne-a mai spus Simona Rusu.

Ea a completat că se străduiește să vină în întâmpinarea clientelor cu tot ce își doresc, „pentru că ne ocupăm de Beauty & Wellness și vrem să fim în top cu serviciile noastre, la fel ca și până acum. Standardele noastre sunt înalte, pentru că, în timp, clientele noastre și-au dorit noutăți și noi am reușit să oferim ceea ce ne-au cerut. Rezultatele sunt spectaculoase, clientele sunt mulțumite, astfel că echipei <Queen Elisabeta>, una armonioasă și unită, nu-i rămâne decât să le mulțumească doamnelor pentru că au ales acest centru de sănătate și frumusețe și să le promită că vor fi mereu la dispoziția lor cu noutăți, cu produse și servicii de cea mai bună calitate”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Centrul de Beauty & Wellness „Salon Queen Elisabeta”, un concept nou ce aduce plus valoare industriei de frumusețe sucevene.
 Vizualizări articol: 2033 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Centrul de Beauty & Wellness „Salon Queen Elisabeta”, un concept nou ce aduce plus valoare industriei de frumusețe sucevene4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei