Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 220 (8137)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Baba și Bătrâna Doamnă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mi se pare de poveste ce reușesc Măldărășanu și băieții lui la o echipă până nu demult abandonată de comunitatea din Sibiu. Hermannstadt este neînvinsă după 10 meciuri în prima ligă din România, în condițiile în care este nou-promovată, iar jucătorii n-au fost plătiți cu lunile. Practic, după cum se vorbea prin târg, erau forțați să plece, să-și rezilieze contractele, iar echipa s-o ia pe urmele megieșilor de la Mediaș, pe terenul cărora își joacă meciurile de acasă. Acum vreo două săptămâni, când deja erau revelația Ligii 1, li s-au achitat o parte din restanțe, deci teoretic fotbaliștii nu mai jucau ”de foame”, ca să-i vadă alții și să-i salveze. Mărturisesc că mă așteptam la un recul, căci așa se întâmplă deseori, când urgența dispare. Mai ales că, după ce fuseseră egalați în prelungiri de FCSB, prin Edjouma, sibienii păreau că se logodiseră cu norocul. Victorie pe final la Pitești, repetând apoi isprava cu Petrolul, pe teren propriu (vorba vine, propriu), în minutul 90+4! Consideram, așadar, că sâmbătă se va deconta totul cu UTA, la Arad, numai că Hermannstadt a plusat, golul victoriei fiind reușit în minutul 90+6! Ironic, Bătrâna Doamnă a fost răpusă de Baba Alhassan, autorul unei duble. Sibienii au rămas și singurii neînvinși în campionat, iar locul 3 din clasament - doar locul 3! - poate fi pus și pe seama faptului că Farul și Rapid au câte un meci în plus. Dar ar fi o aroganță, iar căderi de sus s-au mai văzut. Este suficientă o serie ca a Botoșaniului, 4 înfrângeri în ultimele 5 etape, și deja începutul bun de campionat este ruinat. Urmează o pauză de aproape două săptămâni, pe care majoritatea echipelor o așteaptă ca pe o mană cerească. Vine octombrie, o lună plină de fotbal intern, în care se va încheia turul sezonului regulat.

Închei cu un succes românesc, obținut pe pământ românesc: Irina Begu a onorat turneul de la București, încheindu-l fără set pierdut! Mai mult, cu niște scoruri parcă puse cu mâna, dublu 6-3 în finală, dublu 6-2 în semifinală, dublu 6-1 în sferturi! Astfel, Irina o depășește pe Sorana în clasamentul WTA, unde ocupă de azi locul 33, la 9 locuri de cea mai bună clasare a sa din carieră. Și deja e pe tablou la Budapesta, ca principală favorită.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Baba și Bătrâna Doamnă.
 Vizualizări articol: 673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Baba și Bătrâna Doamnă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei