Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 212 (8129)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Încă o reținere și o arestare în cazul răfuielilor care s-au lăsat cu incendierea unei mașini la Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Răfuielile în plină stradă din seara zilei de sâmbătă, 3 septembrie, de la Vatra Dornei, continuă să facă victime. Anchetatorii au reținut miercuri alte două persoane implicate în incendierea mașinii individului care a tamponat două autovehicule parcate. După ce au pus cap la cap mai multe date și declarații, anchetatorii au ajuns la concluzia că autoutilitara marca Volkswagen Transporter, aparținând lui Andrei Sârbu, a fost incendiată la comandă. Mai exact, Emanuel Herța, unul dintre proprietarii ale căror mașini au fost avariate de Andrei Sârbu, i-a contactat pe Andrei Bodea și Andrei Marian Gheorghică și le-a cerut să distrugă autoutilitara lăsată în stradă. Aceștia au executat comanda și au incendiat mașina, prejudiciul fiind calculat la 5.000 de lei. Andrei Bodea a fost reținut sâmbătă seară pentru 24 de ore pentru comiterea a patru infracțiuni: distrugere prin incendiere, conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe și refuz recoltare probe biologice de sânge. Față de Emanuel Herța și Andrei Marian Gheorghică, în cursul zilei de miercuri, 7 septembrie, s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Procurorul de caz a constatat și faptul că Andrei Marian Gheorghică se afla sub control judiciar pentru alte infracțiuni comise anterior, motiv pentru care s-a solicitat arestarea sa. Judecătoria Vatra Dornei a admis propunerea și a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile. În spatele gratiilor se află și Andrei Sârbu, care a fost arestat încă de duminică, 4 septembrie, măsură menținută joi de un complet de drepturi și libertăți de la Tribunalul Suceava. El este acuzat de comiterea mai multor infracțiuni, respectiv conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice și refuz recoltare probe biologice de sânge. Individul în vârstă de 37 de ani este un vechi client al polițiștilor dorneni și mai are la activ și alte condamnări, una din ele de 10 luni și 20 de zile pentru fapte similare la regimul circulației.

 

Filmul evenimentelor din seara zilei de sâmbătă

Totul a plecat de la o tamponare provocată de Andrei Sârbu, care a lovit două mașini parcate regulamentar. Unul dintre cei doi șoferi păgubiți, Emanuel Herța, a coborât din apartament și a început să discute cu șoferul care a provocat tamponarea, dar fără să ajungă la o înțelegere cu acesta, motiv pentru care s-au și lovit reciproc. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că șoferul care a provocat tamponarea, Andrei Sârbu, un bărbat în vârstă de 37 de ani, mirosea puternic a alcool. Din acest motiv, au vrut să-l testeze, dar șoferul a refuzat să sufle în etilotest, iar mai apoi a refuzat să-i fie prelevate probe de sânge. Verificările în baza de date au adus o nouă surpriză: bărbatul nu avea permis de conducere. Andrei Sârbu a fost reținut 24 de ore, iar duminică a primit mandat de arestare. Trei ore mai târziu, polițiștii au fost chemați din nou. Autoutilitara care a lovit cele două mașini parcate și care a rămas la locul incidentului a fost incendiată. Culmea e că pentru a ajunge la autoutilitară, Andrei Bodea, de 23 de ani, s-a urcat la volanul unei mașini, deși era băut și nu avea permis de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă o reținere și o arestare în cazul răfuielilor care s-au lăsat cu incendierea unei mașini la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încă o reținere și o arestare în cazul răfuielilor care s-au lăsat cu incendierea unei mașini la Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei