Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 212 (8129)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pericol public

A intrat cu mașina în care erau patru oameni în poarta unei case în timp ce fugea de polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Secția Rurală Gălănești au continuat cercetările și au luat măsura reținerii în arest față de un tânăr care s-a angajat într-o urmărire extrem de periculoasă, cu poliția după el. În timpul urmăririi, autoturismul în care erau patru tineri a intrat într-o bordură și apoi în poarta unei locuințe.

Povestea din acest caz începe pe 4 septembrie, noaptea, la 23.10, când un echipaj de la Secția Rurală Gălănești, care efectua control trafic pe raza satului Hurjuieni, a efectuat semnal de oprire unui autoturism al cărui șofer a mărit viteza de deplasare spre Frătăuții Vechi.

La sensul giratoriu din Frătăuții Vechi, fugarul a pierdut controlul asupra mașinii, care a ajuns pe contrasens, a lovit o bordură din beton, de unde a fost proiectată în gardul unui imobil.

Din mașină au coborât câțiva tineri care au fugit, în timp ce unul, ușor rănit și în stare de ebrietate, a rămas în mașină.

În urma cercetărilor care au continuat pe parcursul zilei de luni s-a stabilit că la volan s-a aflat un tânăr din Vicovu de Jos, Vasilică Nistor, care nu este posesor de permis de conducere. A existat și suspiciunea că tânărul era băut, însă nefiind depistat imediat după accident acest detaliu va rămâne necunoscut sau altfel spus nu va putea fi dovedit.

”După completarea materialului probator, având în vedere modul și împrejurările concrete de săvârșire a faptei, pe timp de noapte, pe un drum public intens circulat, fără permis de conducere, nerespectând semnalele regulamentare de oprire și indicațiile organelor de poliție, având trei pasageri în autoturism, provocarea unui accident de circulație și ulterior plecarea de la fața locului, prin ordonanță s-a dispus reținerea preventivă a suspectului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava”, a transmis comisarul-șef Ionuț Epureanu.

Tânărul a fost reținut în arest în cursul zilei de miercuri, 7 septembrie.

 Tot miercuri a ajuns în arest și un șofer în vârstă de 67 de ani, din Pârteștii de Jos, prins la volan cu o alcoolemie de 1,05 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A intrat cu mașina în care erau patru oameni în poarta unei case în timp ce fugea de polițiști.
 Vizualizări articol: 693 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A intrat cu mașina în care erau patru oameni în poarta unei case în timp ce fugea de polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei