Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 154 (8071)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ordonanță de reținere

Tânărul care a intrat cu un BMW într-un stâlp din centrul Sucevei avea o alcoolemie de peste 1,5 la mie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Biroul Rutier Suceava au continuat cercetările în cazul accidentului petrecut marțea trecută în centrul Sucevei, când un BMW condus haotic și cu viteză a fost scăpat de sub control și a intrat violent într-un stâlp, în dreptul fostei autogări.

Din cercetări a rezultat fără dubiu că la volan s-a aflat Alexandru Strîmbu, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Suceava, care a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. 

Polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, au emis, joi după-amiază, ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele inculpatului. În baza ordonanței, Alexandru Strîmbu a fost ridicat de polițiști și introdus în arestul poliției județene.

Măsura de reținere în arest a fost luată și după ce probele de sânge au indicat că individul avea o concentrație mare de alcool în sânge. Rezultatul a fost de 1,76 la mie, prima probă, respectiv 1,52 la mie, proba a doua.

După 24 de ore de arest, inculpatul a fost pus în libertate, dar sub măsura controlului judiciar, având impuse mai multe obligații și restricții de la care nu are voie să se abată.

Accidentul s-a produs în seara zilei de 28 iunie, în jurul orei 20.30.

În imaginile care surprind accidentul se vede cum șoferul vine dinspre Colegiul „Ștefan cel Mare”, cu viteză și accelerând. Mașina circulă aproape în zig-zag, în orice caz deplasarea nefiind una firească. Imediat după Colegiul „Ștefan cel Mare”, spre strada Petru Rareș, bărbatul de la volan pierde controlul, iar BMW-ul se duce brusc în stânga, pe contrasens, unde se izbește violent într-un stâlp, pe care îl rupe. Șansa a făcut ca mașina scăpată de sub control să nu lovească vreun alt autoturism sau, mai rău, un pieton.

După impact, bărbatul de la volan a coborât din mașina avariată grav și a fugit spre Piața Mare. Fuga acestuia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere. Alexandru Strâmbu, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Suceava, a revenit totuși după puțin timp la locul accidentului.

Bărbatul care se afla la volan a fost verificat cu etilotestul, rezultând concentrația de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pompierii militari care au ajuns la fața locului au constatat că în accident sunt implicați doi bărbați (șoferul și un pasager din mașină). Cei doi au refuzat să fie transportați la spital și au declarat că nu au suferit leziuni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care a intrat cu un BMW într-un stâlp din centrul Sucevei avea o alcoolemie de peste 1,5 la mie.
 Vizualizări articol: 833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tânărul care a intrat cu un BMW într-un stâlp din centrul Sucevei avea o alcoolemie de peste 1,5 la mie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei