Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 69 (7986)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Online

Concursul Național ,,Așteptând Învierea Domnului”, organizat de Centrul Școlar de Educație Incluzivă Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul Școlar de Educație Incluzivă Suceava organizează, în perioada 1 martie – 12 aprilie 2022, Concursul Național ,,Așteptând Învierea Domnului”, ediția a XII-a, competiție online, concurs cultural-artistic de creații plastice și decorative. Pot să participe elevi din învățământul special, învățământul de masă și cluburi ale elevilor de orice nivel.

Concursul se desfăşoară pe patru secţiuni: Ouă încondeiate, Creaţii plastice, Ornamente de Paşti, Icoane pe sticlă/lemn. Ouă încondeiate - în tehnicile tradiţionale: încondeiate cu ceară, vopsite cu plante, participarea în concurs constă în prezentarea a minimum trei ouă încondeiate, în aranjamente adecvate, cu etichete mobile cu datele cerute; Creaţii plastice (desen, colaj, pictură), dedicate evenimentelor pascale, compoziţii plastice realizate în tehnica de lucru la alegere, pe suport format A4, în colţul din dreapta jos se va aplica o etichetă cu datele cerute; Ornamente de Paşte - ornamentele vor fi realizate în tehnica la alegere din diverse materiale (hârtie, plastic, aţă, sfoară etc.), cu etichete mobile conţinând datele cerute; Icoane pe sticlă/lemn - icoanele vor fi realizate cu tempera sau ulei, în colţul din dreapta jos se va aplica o etichetă cu datele cerute.

Mai multe informații despre concurs obțineți de la organizatori și dacă trimiteți o solicitare pe  adresa:astept_invierea_domn@yahoo.ro. Persoane de contact: pentru preșcolari și clasele 0 –IV: prof. înv. preșcolar: Tcaciuc Dana, e-mail: dana_tcaciuc@yahoo.com, prof. înv. primar: prof. Haucă Elena, e-mail: hauca_elena@yahoo.com, prof. Amorăriți Elena: elena_amorariti@yahoo.ro, prof. Aioanei Daneluța: aioanei.daneluta@yahoo.com; pentru învățământ gimnazial: prof. Monica Monachu, e-mail: cosmon74@yahoo.com, prof. Laura Cazan, e-mail: lauracazan20@yahoo.com; pentru învățământ profesional, liceal și cluburi ale copiilor: prof. Bolohan Mihăiță, e-mail: mihaibolohan@yahoo.com, prof. Pintilie Raluca, e-mail: ralucanitan@yahoo.com 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul Național ,,Așteptând Învierea Domnului”, organizat de Centrul Școlar de Educație Incluzivă Suceava.
 Vizualizări articol: 682 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul Național ,,Așteptând Învierea Domnului”, organizat de Centrul Școlar de Educație Incluzivă Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei