Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 69 (7986)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Etapa zonală

112 elevi, din 8 județe, vor participa la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală pentru clasele III-VIII, la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

112 elevi, din 8 județe ale Moldovei: Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui, Bacău, Galați, Vrancea și Suceava, vor participa, în perioada 25-27 martie 2022, la Suceava, la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală pentru clasele III-VIII.

Deschiderea concursului va avea loc pe 25 martie, la ora 8.30, în sala Auditorium „Ion Carp Fluerici” a Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava. Elevii vor evolua pe secțiuni, începând cu ora 9.00, iar cei care vor obține 100 de puncte vor participa la Etapa Națională a Olimpiadei, reprezentând Zona II – Moldova.

Juriul este constituit din profesori, profesori doctori, instrumentiști consacrați ai Moldovei, avându-l ca președinte de onoare pe lect. univ. dr. Florin Fodor, de la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași. Jurizarea concurenților se efectuează în cadrul a cinci subcomisii: pian, vioară, corzi grave, instrumente de suflat și instrumente populare, instrumente de suflat din alamă și de percuție.

Concursul este organizat de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Suceava, reprezentat de inspectorul școlar general, prof. Grigore Bocanci, președintele juriului, de inspector școlar general adjunct prof. Ciprian Anton, președintele comisiei de organizare, și de inspectorul școlar arte, prof. Loredana Mihaela Ceică, președinte executiv, în parteneriat cu conducerea Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, reprezentată de director prof. Alexandra Veronica Bejinaru și director adjunct prof. Elena Istrate, în calitate de vicepreședinți în comisia de organizare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 112 elevi, din 8 județe, vor participa la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală pentru clasele III-VIII, la Suceava.
 Vizualizări articol: 764 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
112 elevi, din 8 județe, vor participa la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală pentru clasele III-VIII, la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei