Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 31 (7948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tentativă de viol

O bătrână a făcut greșeala să deschidă ușa în miez de noapte, iar un tânăr a dat buzna peste ea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a ajuns în arestul poliției județene sub acuzația de tentativă de viol și violare de domiciliu, victimă fiind o femeie în vârstă de 70 de ani. Femeia s-a trezit atacată în casă, la ora 1.00 din noapte, de un tânăr care voia să facă sex cu ea. Bătrâna s-a apărat, a fost lovită și a scăpat de agresiunea sexuală după ce autorul s-a speriat de faptul că un vecin a aprins lumina la casă.

Sâmbătă, pe 5 februarie, la sediul Postului de Poliția Fântânele s-a prezentat o femeie din satul Stamate, care a anunțat că în noaptea precedentă un vecin a intrat peste ea în casă și a încercat să o violeze. Femeia avea urme de leziuni pe corp.

Din cercetări a rezultat că femeia în vârstă de 70 de ani, aflată singură în casă, a auzit în jurul orei 1.00 bătăi în ușă. Femeia s-a uitat pe geam, dar nu și-a dat seama cine vrea să intre în casă. Inițial, femeia nu a deschis ușa, însă, după câteva minute, a crezut că necunoscutul a plecat și a deschis ușa. Atacatorul aștepta afară, astfel că a intrat în locuință și i-a cerut bătrânei să întrețină relații sexuale.  

Victima a fost lovită de tânăr, s-a apărat și a scăpat după ce la casa învecinată s-a aprins lumina.

Bătrâna nu a putut oferi detalii exacte despre identitatea agresorului, însă din semnalmentele oferite, coroborate cu alte elemente de probă, polițiștii au reușit să stabilească cine este suspectul principal.  

Ovidiu Călin, în vârstă de 28 de ani, tot din Stamate, a fost ridicat pentru audieri și apoi reținut în arestul poliției județene, inițial în baza ordonanței pentru 24 de ore.   

Tânărul a fost pus sub acuzare pentru trei infracțiuni, respectiv violare de domiciliu, amenințare și tentativă la infracțiunea de viol.

Pentru ultima infracțiune, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au formulat propunere de arestare preventivă.

În ședința de luni, Judecătoria Suceava a admis propunerea procurorilor și a emis pe numele tânărului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tânărul poate contesta măsura de arestare preventivă și se bucură de prezumția de nevinovăție, până la o decizie definitivă a instanțelor de judecată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O bătrână a făcut greșeala să deschidă ușa în miez de noapte, iar un tânăr a dat buzna peste ea.
 Vizualizări articol: 1395 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O bătrână a făcut greșeala să deschidă ușa în miez de noapte, iar un tânăr a dat buzna peste ea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei